in

De ouders lieten hun dochter van bij de geboorte verhongeren. Voor de rechtbank bekenden ze de verschrikkelijke reden.

De ouders lieten de baby maandenlang verhongeren omdat ze bang waren dat hun dochter zwaarlijvig zou worden.

Christopher en Mary Sultze uit Appleton in Wisconsin in de VS werden veroordeeld wegens kinderverwaarlozing. Ze moeten een jaar de gevangenis in en een boete betalen van 25.000 dollar.

Hun kind was in de 14 maanden na haar geboorte amper 2,5 kg bijgekomen. Normaal moet dat minstens 10 kg zijn.

Een arts die het kind onderzocht zei dat het meisje vrijwel geen lichaamsvet had en zo goed als uitgehongerd was. De artsen begonnen het gewicht van het kleintje nauwgezet in de gaten te houden en te noteren.

Lees ook  Eerst deed haar schouder pijn, maar dan begon haar lichaam uit zichzelf te bewegen. De reden liet me perplex achter.

Ze moedigden de ouders aan om hun baby gezond en voldoende te eten te geven, maar na enkele maanden was er nog steeds geen verbetering. De behandelde dokter kon hen overtuigen om hun dochter binnen te brengen bij het kinderziekenhuis van Fox Valley. Na een dag kwam het meisje daar al aanzienlijk bij.

De ouders reageerden echter woedend op dit nieuws en verweten het ziekenhuis dat ze hun dochter teveel calorieën lieten eten. Tegen het advies van de dokters in namen ze hun dochter terug mee naar huis.

Lees ook  Papa probeerde zijn vierjarige dochter te verkopen voor s*ks

Sultze zei tegen de dokters dat hij geen zwaarlijvige kinderen wilde hebben en zei dat zijn dochter in het ziekenhuis “vet” werd gemest.

Later zou Sultze aan de politie verklaren dat zijn familie een dieet met zeer weinig cholesterol moet volgen. Op 25-jarige leeftijd moest hijzelf immers een bypassoperatie ondergaan omdat er een ader geblokkeerd was.

Wat vind jij van dit verhaal? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Man is geschokt als hij ziet wat het hondenhotel rond de hals van zijn hond achterliet. De 2 woorden die de medewerker dan stamelt, schokken hem nog meer.

Hulpverleners vinden de lijken van bejaard koppel na noodoproep. Maar hun familie noemt hun overlijdens “gewoon perfect.”