in

De ouders denken dat hun zoon gestorven is en begraven hem. Maar in werkelijkheid begraven ze hem levend.

Het is werkelijk een onwezenlijk verhaal dat zich begin mei in de Chinese provincie Chongqing voordeed. Yang Jiali maakt een wandeling met haar hond als het dier plotseling als een wesp gestoken wegrent. Hij rent de bosjes in en is niet te houden. Yang weet niet wat er met haar hond aan de hand is.

Als ze hem eindelijk ingehaald heeft, begint hij hectisch een put in de grond te graven. Yang komt dichterbij en haar adem stokt als ze ziet wat er tevoorschijn komt.

Ingewikkeld in een doek en bedekt met aarde ligt er een kleine baby in de put! Het kleintje probeert te schreeuwen maar zijn mond zit vol zand.

Lees ook  Ouders kussen zieke dochter vaarwel – 30 minuten later horen ze hard geschreeuw uit haar kamer

Yang kan het niet vatten. Ze pakt het kleintje meteen op, maakt hem een beetje schoon en brengt de baby naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, waar de artsen om het leven van de vondeling vechten.

In het ziekenhuis werd de kleine jongen verder behandeld en grond onderzocht. Hij is erg zwak en onderkoeld, maar zal overleven. Wat hij nu vooral nodig heeft, is tijd en liefdevolle verzorging.

De jongen is ongeveer een maand oud. De behandelde arts An Yue vermoedt dat het om een tragisch ongeval gaat. Waarschijnlijk dachten de ouders dat de jongen dood was en hebben hem vervolgens begraven. Het is een wonder dat de hond de baby geroken en gevonden had, want alleen dankzij deze hond is hij nu nog in leven.

Lees ook  Twee tienerjongens schieten meisje (14) door het hoofd “omdat ze haar Snapchats irritant vonden”

Terwijl de baby herstelt, is de politie op zoek naar de ouders. Mevrouw Yang is in elk geval dankbaar dat ze de jongen gevonden had, ook al zal ze deze schok niet snel vergeten.

Gelukkig is alles goed afgelopen. We mogen er niet aan denken wat er gebeurd was zonder de scherpe reukzin van deze trouwe hond. Hopelijk kunnen ook de ouders van de jongen nog gevonden worden, zodat hij alsnog in een liefdevolle thuis terechtkomt.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Als de moeder haar pasgeboren zoon in het gezicht aankijkt, is ze geschokt. Ze geeft hem onmiddellijk af en laat de vader verhuizen.

De woedende 23-jarige buigt zich over haar slapende vriend. 2 uur later kijkt hij in de spiegel en krijgt hij bijna een hartaanval.