in

De moeder zit op de bank te zingen. Maar let op de man met de popcorn. Bij 3:05 viel mijn mond open.

“Walk Off The Earth” is een jonge Canadese folkgroep die met hun ongewone coverversies tot YouTubesterren geworden zijn. Bij hun versie van Ed Sheeran’s huidige hit “Shape Of You” worden zowaar kinderspeelgoed en keukenbenodigdheden ingezet. Maar let op de man met de popcorn bij 3:05 – daar moest ik naar adem happen.

Lees ook  Gynaecoloog complimenteert me voor de extra moeite. Ik schaam me dood wanneer ik erachter kom waarom

 Zo heeft beslist nog nooit iemand op een bekken geslagen! Wat een geweldige hoeveelheid talent zit er op deze band – daar wil ik meer van!

Als de artsen zien hoe de vrouw de luiers van haar pasgeboren baby vervangt verbieden ze haar hem mee naar huis te nemen. Ze denken dat ze hem zal doden.

Elke dag nam deze man een hamer, verdween en keerde pas ‘s nachts weer terug. 22 jaar later ontdekken wat hij precies had gedaan.