in

Kortpittige moeder vond zichzelf altijd lelijk – ze staat versteld als ze zichzelf na de makeover ziet

Al bijna 50 jaar leidde Cynthia Stanley een leven waar ze een hekel aan had. De reden? Ze was niet tevreden met haar uiterlijk en toen ze 48 jaar was voelde ze zich altijd “lelijk”.

Ze haatte haar neus, en dit kwam vooral door nare mensen die haar tijdens haar jeugd altijd bespotten. Cynthia kreeg toen bijnamen als “Pinocchio”.

Maar niet iedereen was zo naar tegen Cynthia. Haar man John zag haar neus nooit als een probleem – hij had nooit begrepen waarom mensen zoveel plezier haalden uit het belachelijk maken van het uiterlijk van zijn vrouw.

In 2008 was Cynthia 48 jaar oud, en keek ze naar een uitzending van een programma waarin artsen mensen helpen door middel van, onder andere, plastische chirurgie. Cynthia besloot toen om een ​​e-mail te sturen naar het programma en de mensen daar over haar “probleem” te vertellen, en over haar wens om geholpen te worden.

Lees ook  Koppels die deze dingen doen blijven héél lang samen

De artsen begrepen onmiddellijk hoe belangrijk dit was voor Cynthia, en niet lang nadat ze haar email gestuurd had kreeg ze te horen dat ze geholpen zou worden.

Cynthia was opgetogen, maar haar familie daarentegen had gemengde gevoelens. Sterker nog, ze vonden dat ze mooi was zoals ze was. Toch waren zij ook blij toen ze eindelijk beseften dat haar wens zou uitkomen.

In het tv-programma onderging Cynthia een levensveranderende operatie die haar bijna van top tot teen heeft veranderd. De artsen zorgden voor haar neus, en gaven haar nieuwe tanden, een facelift, een borstvergroting, botox injecties en hair extensions.

Maar toen John zag hoe ongeduldig Cynthia was om het resultaat te zien, kon hij het niet helpen en werd ook hij ongeduldig voor haar. De familie besloot gedurende de hele ervaring achter Cynthia te staan.

Toen de transformatie eindelijk was uitgevoerd kon Cynthia voor het eerst haar nieuwe gezicht zien, en ze werd overdonderd door emoties en verrassing.

Lees ook  Bizar! “Ik weet wie mij vermoord heeft”, zegt deze 3-jarige. Wat ze onder stenen in een nabij gelegen dorp vinden, is onverklaarbaar.

IK DANK GOD EN DE ARTSEN ELKE DAG HIERVOOR, IK HAD DIT NOOIT ALLEEN KUNNEN DOEN, ZEGT CYNTHIA NADAT ZE ZICHZELF HEEFT GEZIEN.

Zelfs haar echtgenoot John was blij na de operatie, terwijl hij aanvankelijk twijfels had. Hij merkte hoe Cynthia veel meer vertrouwen had, en diep gelukkig was met haar nieuwe look.

ER IS GEEN VERSCHIL IN DE LIEFDE DIE IK VOOR EN NA DE OPERATIE VOOR HAAR VOEL.

VOOR MIJ ZAL ZIJ ALTIJD DAT MEISJE BLIJVEN MET WIE IK BEN GETROUWD. ZE IS NIETS VERANDERD VOOR MIJ. ZE IS DEZELFDE VROUW, ZEGT JOHN.

Klik op het filmpje hieronder om de geweldige transformatie van Cynthia te zien, en als je ook zo blij bent voor haar, deel dit artikel dan met je vrienden op Facebook!

Grappig verhaal: Alles gaat mis wanneer een vrouw met een strak rokje een bus instapt

De vader koos voor de unieke naam van de dochter – twee jaar later ontdekte de moeder de bizarre betekenis