in

De meisjes provoceren een aap – dan leren ze een les die ze niet snel zullen vergeten!

Als je in een dierentuin bent, of algemener: in de buurt van een dier, dan moet je er rekening mee houden dat je ze niet op een of andere manier boos maakt. Het meisje uit de onderstaande video heeft dat op de harde manier moeten leren.

De vader ging samen met zijn kinderen naar de dierentuin. Papa greep niet in toen zijn dochters zich aan het misdragen waren en eten naar een aap aan het gooien waren. De aap gaf duidelijk aan dat hij niet blij was met de acties van het meisje.

Lees ook  Wandelaar vindt hond opgehangen aan een boom in het bos. De dierenbeul moet absoluut opgepakt worden!

In plaats van zijn dochters te corrigeren en ervoor te zorgen dat ze niet de aap provoceren, doet de vader helemaal niks. Hij filmt het alleen en achteraf zijn we daar erg blij om.

De aap laat op een duidelijke manier weten dat hij niet gediend is van het gedrag van de meisjes(en hun vader).Een perfect voorbeeld van karma, vind je ook niet?

Lees ook  Politie weigert gemuilkorfde hond te helpen – dan springt een buurman over het hek en neemt de hond mee

Bekijk zelf wat er gebeurd in de onderstaande video. Als je het een grappige video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

33-jarige vrouw komt na een beroerte in een coma terecht. Maar als ze ontwaakt laten artsen haar baby aan haar zien, waarvan ze niet eens wist dat ze die had

Aldi komt met spotgoedkope, opblaasbare jacuzzi precies op tijd voor de zomer!