in

De meest toegewijde loodgieter ter wereld! De man is nu al een internetster.

Dit is Jimmie Fox, of toch het onderste deel van Jimmie Fox. De jonge man werkt voor de Openbare Werken van Granbury in de VS. Met deze foto die op het internet verspreid werd, werd de man op slag een beroemdheid.

Zijn makker, Andrea Adams, nam de foto. Daarop is te zien hoe de man een leidingbreuk aan het herstellen is. Hij zit tot aan de lenden in het bruine water. Velen vinden de inspanningen van de man een beetje overdreven maar het is de enige manier om de beschadigde leiding te kunnen repareren. Het is het punt van inkomend water voor een hele appartementsblok.

Lees ook  Chantal Janzen maakt megablunder op vakantie

De foto spreekt tot de verbeelding van velen en wordt meteen een hit. Jimmie krijgt zelfs een aantal interessante aanbiedingen. De presentator van het programma ‘Dirty Jobs’ (Vuile Werkjes) biedt de man een frisse pint aan om zijn bewondering te uiten. De jeansproducent Wrangler levert hem een jaar jeansbroeken. Jimmies arbeidsijver is ondertussen uitgegroeid tot een voorbeeld. Jimmie zelf zegt dat hij gewoon zijn job deed.

Lees ook  Vader (44) krijgt zwarte handen door eigen zoon - Zijn organen vielen uit!

Het is duidelijk dat Jimmie zijn job erg serieus neemt. We kunnen er allemaal iets van leren. Wie houdt van zijn job, zorgt ervoor dat alles steeds prima  in orde is.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Als je denkt dat je ijsblokjes bakje alleen voor water is, kijk dan eens naar deze 10 briljante trucs

Dit is hoe ratten via je toilet je huis binnenkomen! Bekijk hier de video.