in

De man ziet een dier in nood langs de weg – wat hij dan doet is zo ongelofelijk mooi!

De wintertijden zijn voor zwerfdieren altijd heel lastig, ze hebben geen adequate bescherming van de weersomstandigheden. De dieren overleven vaak de ijzige kou niet en sterven door onderkoeling, een trieste zaak.

Vaak in landen waar veel zwerfdieren zijn, wordt nauwelijks naar ze omgekeken. Als dat wel werd gedaan dan waren er überhaupt niet zo veel zwerfdieren. Gelukkig zijn er in die landen toch ook nog mensen die wel een hart hebben en zich inzetten voor de levens van dieren in nood.

De man uit de onderstaande video is daar een perfect voorbeeld van. Iedereen negeerde het dier langs de weg dat duidelijk hulp nodig had, maar deze man stopt voor het dier en besluit hem te redden.

Lees ook  Man ontdekt eenzame wolf in de bossen – kijkt naar zijn poot en maakt een levensreddende beslissing

Het blijkt een kitten te zijn, de kitten was er slecht aan toe, ze vertoonde onderkoelingsverschijnselen. De man zorgde ervoor dat de kitten snel de warmte in kon. Nadat de kitten was bijgekomen werd ze naar de dierenarts gebracht.

De dierenarts vertelde dat de kitten pas zes maanden oud was. Ook stelde hij vast dat de staart van de kitten geamputeerd moest worden. De staart had namelijk een flinke, door bevriezing veroorzaakte, wond. De kitten onderging de operatie en na enkele weken was ze volledig genezen.

Lees ook  Dit is hoe ratten via je toilet je huis binnenkomen! Bekijk hier de video.

Ze werd Nika genoemd en is geadopteerd door een liefdevol gezin. We hebben onwijs veel respect voor de man die de kitten van de dood heeft gered. Deel het verhaal met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent! Bekijk er meer over in de onderstaande video.

Met rode ogen drukt de vader de 9 maanden oude dode tweelingen tegen zich aan. Hun dood is zo volkomen zinloos!

Papa is op militaire missie en stuurt een beer naar zijn dochter. ZIE waarom ze helemaal gek wordt als ze in de poot van de beer knijpt