in

De jonge vrouw vindt na het overlijden van haar echtgenoot een geheime brief op zijn laptop.

De kleine Kiley is amper negen maand oud als haar vader, de soldaat Todd Weaver, op een buitenlandse missie wordt gestuurd. Helaas werd de ergste vrees van zijn vrouw Emma werkelijkheid: de jonge vader werd tijdens zijn dienst dodelijk verwond en zou nooit meer terugkeren. De wereld van de jonge weduwe stort compleet in elkaar.

Dan vindt de Amerikaanse op de haar toegestuurde echtgenoot van haar man twee bestanden, het ene getiteld “Liefste Emma” en het andere “Liefste Kiley.” Het zijn twee brieven die de soldaat nog tijdens zijn buitenlandse opdracht aan de twee belangrijkste personen van zijn leven richtte:

“Liefste Emma,

Als je dit leest heb ik het niet gehaald en zal ik niet meer in staat zijn om je eraan te herinneren hoeveel ik van je hou. Ook al ben ik er niet meer, troost je met de gedachte dat ik nu over je waak. Ik heb een leven geleid waarvan de meeste mensen alleen maar kunnen dromen. Ik ben met de perfecte vrouw getrouwd.

Lees ook  Als je last hebt van kniepijn of iemand kent die dat heeft, dan zou je deze techniek eens moeten proberen

Ik heb een prachtige dochter die me elke dag verbaast. Wees sterk voor haar. Herinner haar aan haar papa en zeg haar dat ik meer van haar hou dan wat dan ook in de wereld. Het is zo belangrijk dat je opnieuw geluk in je leven zou vinden. Jij en Kiley hebben een prachtig leven voor zich, en ik ben zo blij dat ik een stukje daarvan met jullie mocht doorbrengen.”

“Toen ik het opende, werd ik overmand door gevoelens en staarde ik naar m’n scherm”, vertelt Emma. Ook de tweede brief aan haar dochter liet de tranen over haar wangen rollen.

“Liefste Kiley, mijn schatje:

Hoewel je mij wellicht niet zult herinneren, wil ik dat je weet hoeveel papa van je houdt. Ik moest naar Afghanistan toen jij negen maanden oud was. Jou moeten achterlaten was het zwaarste wat ik ooit heb moeten doen.

Lees ook  Man ziet 0p beveiligingscamera hoe zijn vrouw het bed deelt met 16-jarige zoon

Je betekent zoveel voor me – de dag waarop je geboren werd, was de mooiste van m’n leven. Je hebt een prachtige toekomst voor je. Geniet ervan. En denk eraan, papa zal altijd trots op je zijn en van je houden.”

Ook al kost het Emma ontzettend veel moeite om zonder haar echtgenoot verder te leven, bieden deze woorden haar troost: “Het was hard om te lezen want het werd nog duidelijker dat hij nooit meer zou terugkomen”, aldus de moeder. “Maar het gaf me vrede om zijn stem via deze brieven te horen.” Echt pakkende afscheidswoorden …

DEEL dit met je vrienden om hen aan te tonen dat niets in het leven vanzelfsprekend is!

Oma schildert huis in unieke stijl – één blik op het resultaat en ik moest mezelf even knijpen

Bevallende vrouw pleegt zelfmoord omdat de familie haar verzoek om een keizersnede weigerde.