in

De hond weet nog niet welke horror hem te wachten staat. Deze video is echt om te huilen!

Ben Moon is een Amerikaanse fotograaf en surfer. Zijn hond Denali staat op sterven. Om hem te eren maakt hij een prachtige video. De film werd opgenomen vanuit het perspectief van de hond.

Enkele uittreksels:

“Ik denk dat Ben weet dat ik ga sterven. Ik weet niet of het door de kanker komt, maar hij neemt me overal mee naartoe of naar plaatsen waar we vroeger vaker kwamen. Hij is de hele tijd met mij bezig. Op een dag vroeg hij me wanneer ik klaar zou zijn om te gaan. Hij zei me dat hij niet wilde dat ik zou lijden.”

“Opgroeien met Ben was geweldig. Hij is fotograaf en nam me mee naar de prachtigste plekjes. Ik gaf hem vele kusjes. Dat waren nog eens de goede, oude tijden. Ik denk dat de meeste mensen hun hond gewoon thuis gelaten zouden hebben. Maar Ben staat erop dat hij me nog een keer naar al die geweldige plaatsen meeneemt.”

Lees ook  Man vindt puppy zielsalleen aan treinrails vastgebonden

“Tien jaar geleden waren we bij Joshua Tree aan het kamperen. Ben stond aan het kampvuur en begon plotseling te bloeden. Toen ik aan hem likte, proefde ik de kankercellen. Het leek wel of ze hem wilden doden.”

“Ik weet niet wat ik gedaan zou hebben zonder Ben. Ik ben zo blij dat zijn kanker helemaal verdwenen is.”

Lees ook  Fokker wilde 5 maanden oud Pomeriaantje niet omdat hij "te groot" was. Daar hebben ze nu dik spijt van.

“Mijn laatste avond was erg stilletjes. Ik had geen honger. Ik zei Ben dat het tijd was … Hij liet me de hele nacht op zijn buik slapen. Ben zag er erg droevig uit en huilde toen hij me naar de dierenarts bracht.”

“Er was ooit eens een heel slimme wetenschapper die zei: ‘Mensen kunnen heel veel leren van honden. Telkens als er iemand door de deur komt van wie ze houden, al is dat vijf keer per dag, staan ze te springen van vreugde.”

Bekijk de hele video hieronder en DEEL dit emotionele bericht met elke hondenliefhebber die je kent!

Deze vrouw was diep ongelukkig met haar neus… Moet je haar transformatie eens zien!

Ismail Ilgün biedt excuses aan alle Nederlanders: Ik was boos en overladen