in

De hond was verlamd en moest ingeslapen worden – dan ziet de dierenarts iets achter zijn oor!

Ollie, de hond van Al en Joene, kon nauwelijks op of neer. De hond kon niet meer staan en lopen. De baasjes waren natuurlijk erg bezorgd en besloten de hond naar de dierenarts te brengen, deze kon echter niet de oorzaak van de complicaties vaststellen.

De hond was niet gewond extern of intern, en er waren geen tumoren gevonden toch kon de hond niet lopen. Er moest dus een moeilijke beslissing worden gemaakt: de hond laten inslapen of niet

Lees ook  Oma doodsbang wanneer pitbulls naar kleinkinderen blaffen. Dan ontdekt ze hun ware intentie.

Net voordat de hond ingeslapen zou worden, ontdekte de dierenarts iets achter de hond zijn oor. Het was een teek, die nog niet eerder ontdekt was. Het bleek de oorzaak te zien van alle problemen.

De hond werd geschoren om te kijken of er nog meer teken waren die de hond ziek maakte. Toen de teek verwijderd was, ging het gelijk een stuk beter. 10 uur later was Ollie alweer aan het rennen in de tuin. Dus onthoudt: als er iets mis is met je hond en de oorzaak is onbekend, controleer altijd voor teken. Deel dit verhaal met je vrienden zodat elk baasje hiervan op de hoogte is!

Lees ook  Dit is Oreo Cloud, een schattige puppy die uiteindelijk een enorme hond van 40 kilo zal worden

De dochter maakt foto’s van haar vader die urenlang bij de halfopen slaapkamerdeur zit. Als je te weten komt wat er in de slaapkamer aan de hand is, krijg je een brok in de keel.

Politie geeft foto vrij van gemeen koppel dat hun hond van de honger en de vrieskoude liet omkomen.