in

De harten van de duikers breken, als ze deze dieren ontdekken, die in verschrikkelijke kooien onder water gevangen worden gehouden

Op het afgelegen Indonesische eiland Kokoya doen duikers deze gruwelijke ontdekking: in een onderwaterkooi zitten twee zeldzame zeekoeien. Moeder en kalf werden in twee afzonderlijke ruimtes vastgehouden.

Het moederdier is zelfs aan de staartvin vastgeketend. Een visser had de dieren gevangen om ze als toeristische attractie te houden.

Lees ook  Ze werd als lijk in een koffer gestopt. Maar als de hulpdiensten arriveren, doen ze een vreselijke ontdekking.

De duikers konden de visser overtuigen om de dieren vrij te laten omdat het om een bedreigde diersoort gaat. “Maar omdat hij niet meteen wilde meewerken, plaatsten we de foto’s en de video op de sociale netwerken.

Enkele uren later werd de man dan gecontacteerd door de dierenbescherming en werden de dieren toch vrijgelaten”, zegt een van de duikers.

Lees ook  Pitbull loopt achter klein jongetje aan – seconden later ontdekt baasje dat zijn hond het kind zijn leven gered heeft

Gelukkig konden deze zeldzame en prachtige dieren uiteindelijk toch hun vrijheid tegemoet zwemmen!

DEEL dit bericht op Facebook!

Ze heeft hoofdpijn. Twee dagen later is ze dood. Dokters waarschuwen voor de volgende symptomen.

Een winkelmanager hoort een vrouw schreeuwen op het toilet. Als hij de deur opent, staat hij met grote ogen te kijken.