in

De gepensioneerde 77-jarige sloeg de man het hoofd in toen hij haar probeerde te beroven bij de pinautomaat

‘Do not mess’ met Winifred Peel, nooit.

Ze mag dan 77 jaar oud zijn, maar ze heeft nog veel vechtlust!

Onlangs werd ze aangevallen door drie jonge mannen, die haar van 200 euro probeerden te beroven bij een geldautomaat in het Engelse Bromborough. Maar ze was niet van plan om dit te laten gebeuren.

Ze slaagde erin om een van de mannen tegen te houden, en ze aarzelde geen seconde om voor zichzelf op te komen. Ze greep de kraag van de man en sloeg zijn hoofd drie keer tegen de geldmuur aan.

Piper Dumitru, Florin Geblescu en Felix Stoica, allemaal uit Manchester, zijn inmiddels gevangen genomen voor een poging tot diefstal.

Aanklager William Beardmore vertelde in het gerechtshof van Liverpool, Crown Court, dat het trio specifiek naar dit dorp ging omdat ze dachten dat hier makkelijke slachtoffers waren. Toen ze zagen dat Winifred haar pincode intoetste om geld op te nemen, grepen ze hun kans.

Lees ook  Dit meisje van 5 wordt afgetuigd op de weg. Maar dan verschijnen de motorrijders…

Aanklager Beardmore zei in de rechtszaal:

“HET SLACHTOFFER (WINIFRED PEEL) WERD ER ZICH BEWUST VAN DAT ER IETS NIET HELEMAAL GOED GING. EEN MAN DUWDE HAAR, ZODAT ZE HAAR EVENWICHT VERLOOR. ZE KEEK NAAR DE MAN EN ZE REALISEERDE DAT ZE DEZE MAN EERDER BIJ DE BANK HAD GEZIEN.

WINIFRED WERD GEDWONGEN OM SNEL TE HANDELEN TOEN ZE BESEFTE DAT ZE WERD BEROOFD. TOEN ZE OPSTOND, ZAG ZE DAT TWEE JONGE MANNEN WAREN NAAST HAAR STONDEN. DE MAN DIE HAAR NAAR BENEDEN HAD GEDUWD PAKTE DE 200 EURO DIE ZE NET HAD GEPIND.”

Ze greep de kraag van de man en sloeg zijn hoofd drie keer tegen de geldmachine aan. De twee andere man probeerde haar te stoppen, maar ondertussen werd de politie erbij gehaald. De drie mannen renden weg, maar werden kort daarna gearresteerd door de lokale politie. De 77-jarige Winifred Peel was erin geslaagd om de mannen die haar beroofden te stoppen.

Lees ook  Meisje (13) raakte zwanger na misbruik door vader, broertje mishandeld

“ZE GAVEN ER NIET OM OVER HOE DIT MIJ ZOU BEÏNVLOEDEN. MAAR DIT HEEFT MIJN LEVEN WEL VERANDERD. IK ZAL HET VERTROUWEN IN DE MEDEMENS NOOIT MEER HELEMAAL TERUGKRIJGEN.”

aldus Winifred in de rechtzaal.

De drie mannen werden veroordeeld voor poging tot diefstal en zitten nu achter de tralies.

Hoe is het mogelijk zijn dat een 77-jarige vrouw erin slaat om drie jonge en fitte mannen te stoppen? Ze traint vier keer per week op de sportschool! En bovendien, leeftijd is maar een getal.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je ook onder de indruk bent van deze Superwoman.

Hij moet 48 jaar de gevangenis in. 17 jaar later komt een 9-jarige door de deur die hem weer hoop geeft!

Dit zal je WASGOED helder wit en fris maken. Geen chemicaliën, goedkoop en eenvoudig!