in

De fans van Olivia Newton-John zijn er kapot van als ze horen wat er aan de hand is met haar. Verschrikkelijk!

De wereldberoemde zangeres-actrice Olivia Newton-John is waarschijnlijk een van de grootste idolen van de generatie die nu ouders zijn. Wie herinnert zich niet haar hartstochtelijke vertolking van Sandy in de musical ‘Grease’. Het was door deze film dat de 68-jarige ster haar faam kreeg. Ze bouwde daarna een indrukwekkende muziekcarrière op. Zelfs tot kort geleden toerde ze het land rond en bleef het publiek bekoren met haar unieke stem.

Maar dan plots was alles voorbij. Ze verdween van het podium.

De concertenreeks die gepland was voor juni in de VS en Canada moest worden afgelast. Dat was natuurlijk niet haar plan, maar wel van de boosaardige kankercellen die zich in haar borst aan het ontwikkelen waren.

Toen Olivia 43 jaar oud was, kreeg ze van dokters te horen dat ze borstkanker had. Ze vocht tegen de ziekte en overwon! Een deel van haar borst werd geamputeerd, ze onderging chemotherapie en enkele bijkomende operaties om haar borsten te herstellen.

Lees ook  Wauw, Donna (30) verloor maar liefst 50 kilo en is nu een succesvol bikinimodel!

Twee decennia later is de borstkanker er terug om haar het leven zuur te maken. Deze keer heeft de kanker zich verspreid naar haar heiligbeen. Ze had een tijdje last van stekende rugpijn, maar dit nieuws had ze niet zien aankomen.

Ook haar concerten van mei moesten eraan geloven omwille van haar rugpijn. Het was een belangrijke toer voor haar omdat ze haar nieuwe album ‘LIV ON’ zou presenteren, een collectie van elf liedjes over het overwinnen van traumatische ervaringen. Ze verwijst in haar songs naar haar eigen strijd tegen borstkanker, maar ook naar de dood van haar zus omwille van hersenkanker en de dood van haar vader, ook van kanker.

“Ik sprak met de dokters van het Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre in Melbourne, een ziekenhuis dat ik zelf oprichtte, en koos voor de meest geschikte therapie.”

Lees ook  Nieuwe hit Rapper Sjors online: “Nu loop ik met chicks, soms hebben ze…”

Ze zegt dat ze enkele bestralingen zal ondergaan en dat ze in het najaar weer klaar zal zijn voor het podium… “Beter dan ooit!”

Haar ziekte heet borstkankermetastase, wat betekent dat de kanker zich door heel haar lichaam verplaats en zich op verschillende plekken laat gelden. Dit is de meest ontwikkelde vorm van kanker. In een verder ontwikkeld stadium treedt de dood in.

Olivia’s dochter Chloe Lattanzi vroeg onlangs aan al haar fans om ‘helende wensen’ te zenden naar haar moeder. De 31-jarige publiceerde enkele foto’s op Instagram omdat ze gelooft in ‘de kracht van positieve gedachten en energie’.

Als haar fans, jong en oud, scharen zich nu achter de beroemdheid om haar te steunen in deze moeilijke levensfase. Ook wij wensen haar veel beterschap toe en hopen dat ze nog lang bij ons mag blijven.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Iedereen lacht zich een deuk als deze twee oudjes beginnen te dansen. Maar dan kijken ze plots met wijd open ogen!

Dokters nemen een radiografie van de buik van de man. Daar treffen ze twee abnormale dingen aan die er al 36 jaar lang in zitten!