in

De echo liet zien dat er iets niet in orde was. Toen de artsen zagen wat hij in zijn mond had stelden ze een rampzalige vraag aan zijn ouders.

Iedere ouder vindt zijn of haar baby de mooiste ter wereld en vindt het vervelend als iemand een nare opmerking over het uiterlijk maakt. Zeker als het commentaar zo grof is als “Wat is er dan met het gezicht van je baby aan de hand?”, wordt de situatie anders.

De Amerikanen Sara Heller en Chris Eidam verwachtten hun eerste kind die ze Brody hadden genoemd toen de arts zei dat de echo er niet goed uitzag. Het leek erop dat hun kind een aangeboren defect zou hebben die zijn hele leven zou beïnvloeden. Maar toen de dokter vroeg of ze de zwangerschap wilden beëindigen was het duidelijk voor het stel: “Als onze zoon kan ademen is het voor ons genoeg hem geboren te laten worden”.

Brody werd inderdaad geboren, maar met een zeer zeldzame ziekte waarvan slechts 9 gevallen in de wereld bekend zijn. Het kleintje lijdt aan een tweezijdige hazenlip en stoornis van verlies van een chromosoom. Daardoor ziet hij er anders uit dan anderen maar zijn familie schaamt zich niet voor hem en deelt dagelijks foto’s van hem op Facebook met vrienden.

Lees ook  10 Symptomen van blaaskanker die elke vrouw zou moeten kennen.

En bijna iedereen is vertederd. Maar niet iedereen, vooral één commentaar was kwetsend, het al genoemde: “Wat is er dan met het gezicht van je baby aan de hand?”. Sara antwoordde beleefd maar het commentaar het haar diep geschokt.

Een paar dagen later gingen Sara, Chris en hun zoon uit eten met een paar vrienden in een restaurant. Ze herinnereden zich nog steeds het kwetsende commentaar en realiseerden zich dat voor de rest van zijn leven hun zoon acceptatieproblemen zou kunnen hebben door zijn uiterlijk.

Maar toen de serveerster hun de rekening bracht kregen ze de verrassing van hun leven. “De tafel hiernaast wil u dit cadeau doen”, zei ze tegen hen. Sara dacht dat het op een boodschap op een servetje ging. Maar het was veel meer: een cheque ter waarde van 1.000 dollar! De geadresseerde was “uw prachtige baby”.

Lees ook  Verborgen camera: vrouw parkeert op invalidenplek – maar krijgt vervolgens een koekje van eigen deeg…

De anonieme donor was al weg toen ze de verrassing zagen, dus ze konden hem nooit bedanken. Deze 1.000 dollar zullen besteed worden aan de cosmetische chirurgie die het kleintje zal moeten ondergaan.

Het botte commentaar over hun baby had de ouders gekwetst maar gelukkig ontdekten ze dat niet iedereen zo was. Dankzij de vreemdeling in het restaurant hervonden Sara en Chris hun vertrouwen in de mensheid in een oogwenk! We hopen dat het kleintje zich zo goed mogelijk herstelt en dat de operaties geen vervelende consequenties zullen hebben.

Ouders opgelet! Zeer gevaarlijke YouTube video’s in omloop (let op: schokkend!)

19 jaar geleden bracht ze een 7-ling ter wereld. Dit is er van hen geworden na 18 jaar!