in

De dochter legt uit over het maandverband in de schoenendoos – en haar moeder begint te brullen van het lachen

Kinderen zien de wereld door andere ogen dan volwassenen. Ze hebben hun eigen verklaringen voor wat misschien voor de hand liggend is voor volwassenen, en hun fantasie kent werkelijk geen grenzen.

Kinderen zorgen altijd voor veel gelach met hun verzinsels, en toen Hazel Hulse op een ochtend wat maandverband in haar dochters schoenendoos vond was dit geen uitzondering.

Lees ook  “Ik vond dat je deze laatste foto van haar nog verdiende”, stuurde ze naar haar ex. Nadien vermoordde ze hun dochtertje (2)

De verklaring van haar dochter was zo grappig dat Hazel het niet kon weerstaan ​​om het te delen op Facebook:

Ik lach me kapot!!!!! Sophia was haar schoolspullen aan het passen, dus ging ik haar schoenen uit de schoenendoos halen.

Ik: “Sophia!!!! Waarom heb je in hemelsnaam deze dingen in je schoenendoos?”

Sophia: (rolt met haar ogen) “Mam, dit zijn inlegzolen. Ze zorgen ervoor dat je schoenen comfortabel zitten. Je bent zo gek!”

Ik:?

Ik begrijp niet hoe ze zulke dingen bedenkt!

Hazel kon het niet helpen, ze moest keihard lachen om de vindingrijkheid van haar dochter – er is niets zo hilarisch als de onschuldige ideeën van kinderen over het leven!

Lees ook  Dít zijn de goedkoopste huizen op Funda; de binnenkant zal je nog verbazen!

Deel dit als je Sophia’s idee ook zo schattig vind!

Een vrouw wordt bijna opgevreten door een pitbull. Gelukkig komt er redding net voor het te laat is, maar de schade is aangericht.

Ze denkt dat zijn aanzoek de enige verrassing is – maar dan vraagt haar vriend of ze zich wil omdraaien