in

De dierenarts trekt aan een vreemde bult op de kop van dit katje. Dan trekt hij er iets ontzettend smerigs uit

Wat zou jij doen als je een katje in nood zag? Zou je helpen? Een barmhartige Samaritaan vond een noodlijdend katje op een parking in Florence, Kentucky. De kat had grote zweren op haar oor en in haar nek.

Het katje werd meegenomen naar de dichtstbijzijnde dierenarts. Van zodra het katje binnenkwam wist de dierenarts wat het probleem was.

Lees ook  12 walvissen werden dood op een strand aangetroffen. Onderzoek op hun dode lichamen bracht een bittere waarheid aan het licht

Ze moesten het katje verdoven om haar te kalmeren. In de wonden zaten larven.

De eitjes van de larven worden doorgaans in gras gelegd. Als een nietsvermoedend dier voorbij komt, kunnen de larven zich vastzetten op het dier en zich een weg banen in de neus, mond of open wonden van een dier. De arme kat had een larf in zijn nek en nog een andere in zijn oor.

Lees ook  Ze vonden hem in de steek gelaten in een vuilniszak. Maar toen ze zagen wat hij aan zijn staart had hoopten ze dat het maar een nachtmerrie zou zijn

Arme stakker! Zelfs met de verdoving had het katje nog pijn. In de onderstaande video zien we hoe de dierenarts de larven uit het katje haalt. Hou je huisdieren altijd goed in de gaten dat ze geen larvenbesmetting hebben opgelopen!

Gelukkig is dit katje nu bevrijd van dit smerig ongedierte!

Is borstzweet normaal? 8 dingen die vrouwen moeten weten over het zweten “daaronder”

In de vriezer van de man werden 5 bevroren tijgers aangetroffen. Van alle dieren waren de organen verwijderd