in

De automobilist is woedend, als hij door een motorrijder wordt aangereden. Maar als hij ziet wat er op de grond ligt, breekt zijn hart

Sayd Omar Morales Akmad uit Polomolok op de Filipijnen is met zijn auto onderweg als hij in het drukke verkeer plotseling achteraan door een motorrijder wordt aangereden. De familievader is allesbehalve opgezet met de grote bult in zijn koffer. Maar als hij ziet wat er op de grond ligt, gaan zijn ogen open: de motorrijder is een arme visser die een grote zak rijst voor zijn hongerige gezin vervoerde. Door het ongeluk was de zak opengebarsten en lag de inhoud verspreid op het asfalt. Een catastrofe voor de man want dit was het enige wat hij en zijn familie te eten had.

Lees ook  Rosalie: Mijn collega nam me op het bureau

Als de politie ter plaatse komt, neemt de motorrijder meteen alle schuld op zich en is bereid om alle schade te vergoeden, al weet hij niet hoe hij aan het geld zal komen. Maar tot ieders verrassing komt de tweevoudige vader Sayd met een idee op de proppen. Sterker nog, hij geeft de arme visser geld zodat hij terug voedsel voor zijn gezin zou kunnen kopen. De visser kan uit dankbaarheid alleen maar beginnen huilen.

Lees ook  Cindy leeft op 2 zakken chips en 2,5 liter cola per dag!

Sayd daarentegen bedankt op Facebook zijn oma, die hem een belangrijke levenswijsheid bijbracht: dingen kan men terugkopen, maar niet het respect of de liefde voor anderen!

DEEL deze belangrijke boodschap met iedereen die je kent!

7 maanden nadat de verdachte in het gezicht van de politie spuugde, overlijdt ze. Pas dan onthult de politie de oorzaak

Ze vinden hem, happend naar lucht, in een dodelijke val. Als ze hem proberen te bevrijden, ontdekken ze iets afschuwelijks