in

Vliezen van vrouw breken na 22 weken met flessen WATER houdt ze haar kindje toch in leven

“Uw baby zal het helaas niet overleven.” Deze zes woorden wil geen enkele aanstaande ouder horen. Vraag het maar aan Louise Adams en haar man Jakk. Zij kregen deze mededeling.

Het was slechts 22 weken in de zwangerschap toen Louise’s vliezen braken. De artsen vertelden aan Louise en Jakk dat hun kleine jongen slechts 5% kans op overleven had.

Omdat de vliezen waren gebroken voor week 24, konden de artsen niets doen om de baby te redden. Maar Louise en Jakk weigerden om op te geven.

De artsen zeiden dat de bevalling binnen enkele dagen op gang zou komen. Louise kon haar zoon Joseph voelen bewegen. Louise vertelde: “Ik kan toch niet gewoon blijven zitten en niets doen?”

Lees ook  Bloemist legt bloemen op graven van begraafplaats in plaats van ze weg te gooien

Het echtpaar ging op zoek naar andere manieren om het leven van hun zoon te redden. Uiteindelijk vonden ze op internet de verhalen van andere moeders die hun baby’s hadden geholpen te overleven door 4 liter water per dag te drinken.

Het water zou het vruchtwater helpen aan te vullen volgens deze moeders, wat het mogelijk zou maken dat de baby zou blijven leven.

”Hoe meer de moeder drinkt, hoe meer de baby drinkt en plast”, vertelt Louise.

Zo gezegd zo gedaan. Louise begon met extra water te drinken, gedurende 13 weken, en de kleine vechter Joseph bleef groeien. Louise dronk ook cranberry sap en at verse kruidnagel, omdat ze gelezen had dat dit het eventuele infecties zou tegengaan.

Lees ook  Jongedame kan rechtstreeks naar ziekenhuis na potje armpje drukken

De artsen geloofden niet in deze maatregelen. Ze vertelden me dat er niet genoeg onderzoek naar was gedaan, en dat het waarschijnlijk geen enkel verschil zou maken wat ik deed. Maar ik had niets te verliezen, zegt Louise.

Na maanden van wachten en hoop werd werd Joseph geboren, en tegen de verwachtingen van de artsen in was hij gezond en wel.

 Wat vind je van de methode van deze moeder? Kan dit het extra beetje hulp zijn geweest dat Joseph nodig had om te overleven? Of geloof je hier niet in?

Een duiker steekt zijn hand door een gat in de romp van een gezonken schip. Dan voelt hij dat een andere hand zijn hand vastgrijpt!

Politie waarschuwt voor DEZE vriendschapsverzoeken op Facebook, accepteer ze niet!