in

De 23-jarige denkt dat ze zwanger is van een tweeling – ze begint te huilen als de arts de echo laat zien

Er wordt vaak gezegd, en het is ook echt waar, dat de komst van een baby een grote verandering in het leven van een individu of echtpaar is. Een magisch moment, dat voor altijd gegrift staat in de geschiedenis van een familie.

Kinova Alexandra en haar man Antonio waren erg blij met de zwangerschap van de 23-jarige kinova. De artsen vertelden dat ze een tweeling zou krijgen. En het echtpaar uit Tsjechië waren dolblij met het nieuws.

Ze troffen alle voorbereidingen om twee kleine kinderen in hun familie te verwelkomen. Maar al snel liepen de dingen niet zoals verwacht. De artsen wilden graag nog wat aanvullende onderzoeken doen en kondigen hierna een verrassing aan.

Lees ook  De bruidegom zegt tegen de bruid dat ze nu een familie van 3 zijn, en wijst achter haar – Wat ze ziet als ze zicht omdraait had niemand zien aankomen!

De artsen lieten Alexandra en Antonio een nieuwe echo zien. De jonge moeder stortte in tranen uit. Ze vertelde haar dat ze een drieling zou krijgen!

Maar dat was nog niet alles. Na verdere tests, kreeg ze te horen dat ze een vierling zou krijgen.

Maar, na de laatste echo, deden de artsen nog een ongelooflijke ontdekking. Het echtpaar zou inderdaad niet twee, drie of vier baby’s krijgen, maar vijf!

 

Alexandra bevallen in de zomer van 2013 van de vijf baby’s. Alles ging voorspoedig en er werden vier jongens en een meisje geboren via een keizersnede. Ze waren allemaal gezond.

Het nieuws zorgde voor veel emotie en aandacht in de Tsjechische Republiek, want het was de eerste keer dat er in het land een vijfling, die op de natuurlijke wijze was ontstaan, geboren zou worden!

Lees ook  Zo brengt André Hazes tijd door in quarantaine

Deniel, Michael, Alex, Martin en Terezka kregen dan ook behoorlijk veel media-aandacht en natuurlijk hun ouders ook!

Het is duidelijk dat het paar nooit had verwacht dat ze een vijfling zouden krijgen, en het is niet altijd eenvoudig! Maar het gezin zou niets aan hun leven willen veranderen!

Er is één kans van 1 op 47 miljoen dat alle baby’s van een vijfling allemaal perfect gezond wordt geboren. De geboorte van de vijf baby’s van Alexandra en Antonio is een echt wonder! Wij wensen deze mooie familie veel geluk!

83-jarige oma helpt een jonge man bij het vinden van werk. Dit is hoe hij haar bedankte. Afschuwelijk!

Het ziet eruit als een gewone tatoeage, maar wacht tot de vrouw begint te bewegen met haar schouders