in

De 10 meest pikante s*ks-appjes die Gordon stuurde aan Kevin B.

Nadat Gordon maandag het kort geding heeft gewonnen, liggen intieme berichtjes van de twee mannen aan elkaar op straat. Bij dezen een ’beknopte’ samenvatting van hun relatie in de meest bijzondere gesprekken tussen de twee…

10.
Op 17 januari 2018 lijkt alles nog meer dan goed tussen Gordon en Kevin B.:

Gordon: Was toch weer super hoor met je. Wat een mooi avontuur op zoveel vlakken.

Kevin: Ik hou van jou!!! Met trillende handen.

Gordon: Ja man en ik ook zoveel van jou. Mocht je ooit mijn man willen worden dan beloof ik je zoveel vreugde. Maar vooral heel veel liefde!!!!! X

Kevin: Jaaaaaa. Ik wil. Whahahalia♥

9.
De bijzondere liefde tussen de twee wordt keer op keer benoemd en bevestigd:

Gordon: Mn leven was altijd al onstuimig en spectaculair met heel veel hoogtepunten en vaak ook diepe dalen. Sinds jij weer in mn leven bent lijkt alles nog gekker mooier leuker en liever dan ooit tevoren. Ik huil nu vaak van blijdschap ipv verdriet. Je bent een gekke gozer waar ik zo ontzettend van ben gaan houden en ik weet dat het af en toe wel heel erg snel gaat en ook best wel gek lijkt. Maar ik geniet van elke seconde dat ik bij je ben en zelfs de momenten dat we even in onmin raken lijkt het wel of onze band alleen maar hechter wordt. Ik heb geen idee hoe ons pad verder verloopt en hoe lang we samen blijven maar ik zou je voor geen goud meer willen missen! De liefde de s*ks de warmte die we elkaar geven is er een die ik zelden heb gehad van iemand en ik hoop dat ik jou ook zo gelukkig maak zoals jij dat bij mij doet. Dus schat als je straks je saunaatje uitrolt en de buikspieren nog voelt dan is dit dat teken dat je leeft, dit is dat risico waar ik het over had en waar je midden in zit. Ik hou je vast als je valt of als je je klote voelt en wees niet bang voor wat er komen gaat want volgens mij gaat dit verhaal nog heel lang duren. Je bent mijn makkertje en ik vind het mieters met je mensen en mn omgeving hebben me zelden zo blij en gelukkig gezien en dat doe jij dus! En of je he ho of bi bent maakt mij geen zak uit want ik hou van jou ongeacht wat. Zo …….. dit is mijn uitspraak en daar moet je het mee doen! X

8.
En niet alleen de liefde tussen de twee wordt veel besproken, ook over hun s*ksleven wordt veel geappt:

Gordon: Morgen weer n**ken??

Kevin: Jaaaaaaaaa. Heerlokkkkk.

Gordon : Pffffff was zooooooo g*il. (…) Het allerbeste ooit. (…) Jouw l*l wil ik elke dag. Jouw mooie koppie mee wakker worden.

Kevin: Whahaha. Mn l*l. De rest niet.

Gordon: Hahahahahahahah. Jij bent alles voor mij gek.

7.
Al snel blijkt dat het er toch ook donkere wolken boven de twee hangen:

Lees ook  HUH bij dit geluidsfragment hoort iedereen iets anders. Wat hoor jij?

Gordon : Maar jij handelt alles alleen en dat doet me gewoon pijn.

Kevin: Als je dit zo ervaart, waarom heb je me dan niet allang bij het vuil gezet? Want ik krijg namelijk al vanaf maand oktober elke week een verwijt naar m’n kop dat ik iets niet goed doe. Of het nou is dat ik te dik was geworden, of ik nou te laat reageer etc etc.

Gordon: Feit alleen dat je gelijk zo vijandig reageert ipv begripvol en liefdevol zegt genoeg schat.

Kevin: En nu sterf ik van de buikpijn, en moet ik weer een tandje harder gaan rennen omdat ik je niet genoeg liefde of genegenheid toon. Ik reageer zeker niet vijandig. Ik reageer rustig zoals ik inmiddels opnieuw in je leven ben gekomen, zoals ik ook in zuid Afrika doe terwijl je met twee gebalde vuisten mij het appartement uit wilde slaan met SOS achter je kiezen. Ik ben hier juist rustig.”

6.
Begin februari lijken de twee weer dolgelukkig met elkaar:

Gordon : Vandaag zijn we 6 maanden weer in elkaars leven. Iets wat we beide denk ik niet voor mogelijk hadden gehouden. Voor mij een record sowieso want niemand en ikzelf ook niet hield het langer met me uit dan jij nu hahahhahaha. Ik was en ben soms nog bang dat het allemaal niet waar is maar als ik dan weer bij je ben dan voelt alles weer goed. Het zijn de mooiste maanden uit mijn liefdesleven en ik geniet van elke seconde dat ik bij je ben. Vooral de vakanties koester ik omdat we daar zo compleet gelukkig zijn. Ook al is het afgelopen weken niet echt makkelijk en met name voor jou weet dat ik niets liever wil dan jou gelukkig te zien want als jij lacht ben ik blij. Dus ik weet niet wat je de rest van je leven nog van plan bent, of je deze ouwe p*k nog lang bij je wilt hebben? Maar ik weet dat ik bij jou en voor jou wil zijn voor heel lang. Ik leid de weg naar ultiem geluk voor ons beide, jij als dokter en hopelijk straks als mijn vent naast me staand in goede en in slechte tijden. Ik zeg het misschien wel te vaak maar nooit genoeg, ik hou van je schat, echt zoveel! Jammer dat de dagen zonder jou zo kutlang duren en die met jou zo klotesnel gaan! Hoe dan ook bedankt voor dit prachtige halfjaar en op naar het volgende moment om te vieren! X

Kevin: ♥♥♥♥♥♥ ik hou van jou makker, happy half anniversary!!! Dat we nog maar heel lang van elkaar mogen genieten schat, met heel veel hoogtepunten, genot en geluk en vooral gezondheid. En g*ile avonden zoals vanavond whahaha.

5.
Maar Gordon wordt steeds wantrouwender…

Kevin: Het is dat je me wantrouwt. En dat ligt nu echt niet meer aan mij.

Gordon: Maar schat dat heeft ook wel een reden.

Lees ook  Celstraf voor bespuwen agent en roepen ‘Fuck corona’ en ‘oprotten Rutte’

Kevin: Dat is je eigen inbreng in het wantrouwen. Want ik doe dat niet. Ik deel je Mn hele fucking leven, ik vertel je alles zuiver op de graat.

Gordon: Ik maak er voor mezelf een einde aan en dat voelde ik vanavond al. Als je denkt neeeee dat niet dan ben je straks bij me. X

Kevin: Als je er een einde aan wil maken dan is dat jouw keuze. Prima.

Gordon: Blij dat je er zo gelijk oke mee bent. Ik ben mezelf kwijt schat. De grootste fout van mn leven misschien. Maar moet open en eerlijk blijven. Ik ben zo gek op jou. Maar te veel. Ik heb zoveel aan jou gehad. Ik hoop ook jij aan mij. Ik wil je alleen zeggen dat ik zo gek op je ben.

4.

… en jaloerser

Kevin : Het spijt me echt heel erg, maar ik ben even bij die maat van me van dat kind.

Gordon: Neeee. Sorry. (…) Dit flik je gewoon niet.

Kevin: Het spijt me. Echt heel erg.

Gordon : Ik heb gezegd de derde is de laatste keer en dan ben ik weg. Je komt nu hierheen.

(…)

Gordon: Je gaat er aan vriend.

Kevin : Wtf?.

Gordon : Geloof me.

Kevin : Sorry? Ik ga er aan?

3.
Gordon besluit zijn relatie met Kevin te delen op sociale media

Gordon: Ik heb ons dus ge out vanavond.

Kevin: Hoe bedoel je geout.

Gordon: Alles online. Instagram, Facebook, alles. Ik kan niet meer.

Kevin: Wil je het aub eraf halen? Voor Mn toekomst?

Gordon: Sorry. Je heb alle grenzen overschreden.

Kevin: Voor mij? Aub? (…) Maar wil je me beloven dat je morgen mij niet kapot maakt in de media aub? En aub alles voor je houdt. Want ik kan alles verliezen.

2.
Gordon probeert zijn relatie met Kevin weer te lijmen na het delen van de foto’s

Gordon: Je mag nu niet opgeven. En juist vasthouden. Is de afgelopen 6 maanden dan helemaal voor jan lul geweest?

Kevin: Ik wil dit graag zelf verwerken.

Gordon: Wat wil je verwerken?

Kevin: Dus ik blokkeer je uit zelfbescherming oké.

Gordon: Dan gaat alles online want dit pik ik echt niet.

Kevin: Je wilt niet dat ik je verlaat.

Gordon: Nee. We moeten hier doorheen verdomme.

1.
Maar voor Kevin is het klaar…

Kevin: Ik mag je niet dumpen? Is dat het?

Gordon: Ik heb dit niet alleen beleefd. Niet op deze manier.

Kevin: Nadat je me hebt geslagen en geschopt en me met een mes heb bedreigt?

Gordon: Ja dat heb jij veroorzaakt.

Kevin: Je stond met een mes voor mijn gezicht.

Gordon: Ik weet het en het zal vast de laatste keer niet zijn als jij je gedrag niet veranderd. Maar niet zoals gisteren. Schandelijk. Respectloos.

Kevin: Meen je dit? Je moet me laten gaan want ik heb gezegd dat het beter is om elkaar met rust te laten. Dus dat wil ik nu ook.

Wisten jullie dit al?! Dít is de echte naam van Jan Smit

Sjaak (80) is van z’n fiets geslagen, maar kan het gelukkig nog wel navertellen