in

Dasty is hét wondermiddel van de Wibra. Het kost slechts 2 euro en DIT kun je ermee

Grootmoeder zou jaloers zijn op het schoonmaakmiddel van de Wibra

Kom jij regelmatig in de Wibra? Is je oog dan weleens gevallen op Dasty, een schoonmaakmiddel dat bij Wibra als warme broodjes over de toonbank gaat. Een betere ontvetter heb je nog niet eerder gebruikt. Het schoonmaakmiddel is ontzettend veelzijdig.

Gemiddeld verkoopt de Wibra zo’n vier miljoen flessen van het wonderspul. En dat is zo gek helemaal niet. Dit kun je allemaal schoonmaken met Dasty.

Oven schoonmaken. Je hoeft slechts een beetje van het Dasty aan te brengen op de zijkanten van je oven, even laten intrekken en je kunt het vuil zo wegvegen.

Lees ook  Paar verwacht om ongeboren baby te adopteren – dan deelt de echtgenoot hartverwarmend nieuws

Velgen en motorblokken. Autoliefhebbers die willen dat hun voertuig er mooi bijstaat, gebruiken het spul graag om hun velgen en motorblokken ermee schoon te maken.

Hardnekkige vlekken. Hebben je kinderen gras- of lelijke eetvlekken opgelopen op hun kleding? Dasty is je redder in nood. Laat een beetje Dasty op de vlek in trekken en je kunt de vlek daarna (grotendeels) wegpoetsen.

Barbecue schoonmaken. Gezellig gebarbecued? Dan zit je rooster vast onder het hardnekkige vet. Gelukkig is het zo schoon met een beetje Dasty.

Vette pannen schoonmaken. Heb je je koekenpan al een tijdje in gebruik en krijg je ‘m niet meer vetvrij met regulier afwasmiddel? Gebruik dan Dasty om de pan te ontvetten.

Lees ook  Meisje (3) sterft na achtervolging bestelbusje: Ze hielden haar uit het raam om de politie af te schudden

Olievlekken op de oprit verwijderen. Heb jij je auto zelf een kleine beurt gegeven op de oprit en is er olie achtergebleven? Met een beetje Dasty is het zo schoon.

Raamkozijnen reinigen. Een beetje van het gifgele schoonmaakmiddel van de Wibra laat je kozijnen weer stralen. Deuren ontvetten. Deur niet meer mooi schoon? Spray het wondermiddel op de deur en neem het daarna af. Weer zo goed als nieuw!

Badkamer schoonmaken. Je hoeft geen dure schoonmaakspulletjes aanschaffen om de badkamer spik en span te maken. Het Wibraschoonmaakmiddel kan dit klusje prima aan.

Zó zien Bruce en Fay van ‘De Pfaff’s’ er nu uit en wat zijn ze leuk!

De puppy werd als vuilnis weggegooid omdat hij maar twee poten had – dan komen deze helden in actie