in

Daniëlle uit Breda: Mannen moeten betalen om deze schoonheid aan te kijken!

De 30-jarige Daniëlle uit Breda wil er graag anders uitzien dan de rest van de mensheid. Veel mensen laten tatoeages zetten om zichzelf ‘uit te drukken’, dat is ook iets wat Daniëlle heeft gedaan in de afgelopen 13 jaar.

Op 17-jarige leeftijd liet Daniëlle twee vleugels boven haar bips tatoeëren, destijds erg hip. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. Inmiddels heeft Daniëlle ongeveer ieder plekje op haar lichaam laten tatoeëren, zo ook haar oogballen. Je leest het goed, haar oogballen zijn volledig zwart. Maar ook daar blijft het niet bij.

Lees ook
Dit is de monteur die mijn vrouw vertelde dat hij de katalysator moest verwijderen om airco te vullen

Daniëlle heeft ook stukken huid laten verwijderen zodat daar littekenweefsel in de vorm van een alien staat, op haar borst. Ook heeft ze haar tong laten splitsen waardoor ze nu een soort slangentong heeft. Ook heeft Daniëlle implantaten in haar voorhoofd, haar tanden laten slijpen en haar tong laten tatoeëren.

Daniëlle uit Breda gaat voor extremer dan extreem
Het lijkt erop dat we nu wel kunnen spreken van een verslaving. Daniëlle is pas 30 jaartjes jong en heeft eigenlijk bijna alles aan zichzelf laten tatoeëren of modificeren wat er maar mogelijk is. Tenminste, je zou denken dat het nu wel klaar is. Daniëlle is altijd weer opzoek naar iets nieuws. Daarom heeft Daniëlle onlangs besloten dat ze wel genoeg heeft van haar neus. Ook dat lees je goed, Daniëlle heeft haar neus laten verwijderen en is nu een soort Michael Jackson 4.0 geworden, alleen dan vol met tatoeages. Hieronder de foto’s van de transformatie van Daniëlle:

Lees ook
Thierry Baudet zwaargewond na nieuwe aanval: Mogelijk blind

Vermist meisje 10 dood gevonden in kelder

Thierry Baudet zwaargewond na nieuwe aanval: Mogelijk blind