in

Daarom zitten er meerdere rijen haakjes aan je beha!

We weten allemaal dat de haakjes van je BH ervoor dienen om je BH dicht te maken, maar waarom zitten er in hemelsnaam meerdere haakjes aan je BH? Aan 1 of 2 haakjes hebben we wel genoeg, toch? Fout! Deze haakjes zitten wel degelijk op een BH vanwege een goede reden!

Deze extra haakjes op je BH zitten er namelijk om je BH een tweede of misschien zelfs een derde leven te kunnen geven. Het werkt namelijk zo.

Lees ook  Zoon weet dat zijn vader zijn 2-jarige broertje mishandelt. Dan neemt hij een video op waardoor zijn vader 10 jaar gevangenis riskeert.

Door het dragen van een BH, wordt het elastiek elke dag een beetje losser. Na ongeveer een half jaar, is het elastiek zo uitgerekt dat je de BH eigenlijk zou moeten vervangen. Gooi deze echter niet weg! Want nu komen de extra haakjes goed van pas.

Wanneer een BH net nieuw is, zou je de haakjes altijd op de meest losse stand moeten dragen. Wanneer, na een aantal maanden, het elastiek slapper wordt, kun je dit gebrek opvangen door het middelste haakje te gebruiken.

Lees ook  Man betaalt meer dan 10.000 euro onderhoudsgeld aan zijn ex-vrouw in kleine muntjes.

Zo kan je BH nog een tijd lang mee. Wanneer het elastiek nog losser word, kun je zelfs het derde haakje gebruiken! Duidelijk? Zo gaan je Bh’s veel langer mee!

Moeder van 8 die jaarlijks €34.000 overheidssteun opstrijkt, reist naar Turkije voor borstvergroting van €3.000.

Zó gaat het nu met Janneke na haar breuk met boer Marnix