in

Circus aap na jaren aan de ketting eindelijk gered. Omstaanders zien tranentrekkende, eerste ontmoeting met nieuwe vriend.

Na acht jaren van leven aan een metalen ketting en misbruik als circusaap, werd Pepe de spinaap eindelijk bevrijd! Hij werd door de mensen aanvankelijk erg voorzichtig behandeld, omdat hij geen idee was wat het was om vastgehouden te worden.

Maar omdat hij ontzettend eenzaam was, klampte hij zich vast aan de mensen als zijn enige kans op leven. Hij wist instinctief dat ze hem niet zouden kwetsen.

Het circusleven is erg hard voor dieren en was voor Pepe even wennen dat hij niet meer gestraft zou worden als hij iets “verkeerd” deed. Uiteindelijk paste hij zich aan zijn nieuwe levensstijl aan. Maar hij was nog altijd eenzaam. Zijn redders wisten dat hij een andere spinaap nodig had om hem gezelschap te houden. De dierenvrienden zochten naar iemand om Pepe te helpen en uiteindelijk ontdekten ze in Peru spinapen die in een restaurant gebruikt werden om klanten te entertainen.

Lees ook  Een winkelmanager hoort een vrouw schreeuwen op het toilet. Als hij de deur opent, staat hij met grote ogen te kijken.

Deze wezentjes werden gered en eentje van hen was een vrouwtje! Ze was knap, aardig en een potentiële partner voor Pepe. Toen Valerie in het opvangcentrum arriveerde, werden zij en Pepe aanvankelijk apart gehouden zodat ze zich aan haar nieuwe omgeving zou kunnen aanpassen. Eenmaal ze de twee apen bij elkaar zetten, was het liefde op het eerste gezicht. Je ziet het verdriet in de ogen van Pepe zo omslaan in puur geluk!

Lees ook  Moeder kan haar ogen niet geloven als de arts haar de baby laat zien – kijkt nog een keer en beseft het wonder

BEKIJK DE VERTEDERENDE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET ELKE DIERENLIEFHEBBER DIE JE KENT!

The Voice Senior verbluft met adembenemende optredens en iedereen snakt naar meer.

Man eet 17 jaar lang niets anders dan Chicken Nuggets en frieten.