in

Cipier laat zich lekker nemen door 2 gevangenen en daar zijn beelden van: ‘Heel gezellig’

Gevangenissen zouden geen staatshotel mogen zijn, maar echte gevangenissen waar mensen die iets mispeutert hebben hun straf uitzitten. Zonder luxe. Maar toch blijken de gedetineerden vaak over heel wat luxe te beschikken.

Ze blijken telefoons te hebben, spelcomputers en televisies. Dat is best bizar, want deze criminelen zitten daar niet voor stinkvoeten.

In gevangenissen in pakweg Marokko, Rusland of Zuid-Amerika gaat het er wel ietsje anders aan toe. Hier in onze contreien is alles mogelijk.

Lees ook
Nieuwste TikTok-Trend: menstruatiebloed als gezichtsmaker

Hier worden criminelen zodanig gepamperd dat zowat alles mogelijk is. Het weren van telefoons blijkt een lastige klus.

Zo moet ook de omgang tussen gevangenen en cipiers altijd professioneel zijn. De gevangenen moeten niet gaan denken dat ze boven de cipiers staan. Dan worden de rollen omgedraaid en dat kan niet de bedoeling zijn. In een Belgische gevangenis heeft een vrouwelijke cipier een en ander niet zo goed gesnapt.

Lees ook
Vrouw schiet vriend neer omdat hij extreem hard snurkt

Er circuleren immers beelden van een vrouwelijke cipier die zich even laat nemen door twee gevangenen. Niet nemen in de betekenis die je zou denken.

De twee gevangenen sandwichen de cipier voor een dansje, want in de gevangenis zitten is natuurlijk ontzettend gezellig.

Hartstikke ongepast natuurlijk. Op korte termijn mag deze dame zich wellicht verwachten aan een goed gesprek met de directie. Wellicht volgt overplaatsing of ontslag.

24-jarige scooterrijder overleeft botsing met bankje in Rotterdam niet

18-jarige Nederlander samen met schoonvader gegijzeld door Hamas