in

Christy (26) stapt met haar stiefvader (51) in huwelijksbootje. Moeder kapot van verdriet

Onlangs ontstnd er behoorlijk wat ophef door de video die de 26-jarige Christy uit Florida online had gezet.

Ruim 23 miljoen kijkers waren in sh0ck door hetgeen zij vertelde. In de video liet Christy weten dat ze haarstiefvader van haar moeder had afgepakt en met hem in het huwelijksbootje was gestapt.

De video met de bizarre onthulling veroorzaakte een stortvloed aan negatieve reacties. Vele kijkers vroegen zich af wat haar bezielde.

Wat velen niet wisten is dat er een verhaal achter het plaatsen van deze video zat, Christy wilde de rest van de wereld een duidelijke boodschap meegeven.

Lees ook
"Mijn vriendin was vroeger een man. Mijn eigen vader noemt me nu homo, maar dat ben ik niet!"

Het klopt dat Christy inderdaad getrouwd is, echter niet met haar stiefvader, hij is namelijk de beste vriend van haar 0verleden broer.

Helaas kwam haar broer door een ontzettend tragisch 0ngeluk om het leven. Vanaf dat moment werd de band tussen Christy en de beste vriend van haar 0verleden broer steeds closer.

Christy had een doel met het plaatsen van het video. Mensen overtuigen dat namelijk niet alles echt is wat online verschijnt.

Lees ook
Juultje Tieleman heeft de boel er losjes bijhangen tijdens haar vakantie!

Haar onthulling werd door heel veel kijkers niet in dank afgenomen, velen werden boos en dre!gde zelfs de kinderbescherming op te bellen omdat ze ook moeder is.

Nu iedereen weet wat het echte verhaal is hoopt Christy dat zij, maar ook haar echtgenoot en hun kinderen met rust gelaten worden.

Inmiddels heeft het koppel twee kinderen, genaamd Kali Shine en Kash Christopher hebben, vernoemd naar haar broer.

De actie van Christy en haar verhaal laten zien dat het belangrijk is om niet gelijk ergens een conclusie over te trekken.

Kyara (4) en Kyano (8) overleden na zware woningbrand: Moeder Stephanie in coma

Man (35) laat piemel zien aan zonnende vrouwen