in

Chloe (16) en vriendin sterven in auto-ongeluk op weg naar huis

Het enige dat we zeker weten over het leven, is hoe onvoorspelbaar het is. We weten nooit wat ons de volgende dag te wachten staat. Als een jong leven verloren gaat, is dat hartverscheurend.

Deze twee tienermeisjes hadden hun hele leven nog voor zich. Een dag waar hun families naar hadden uitgekeken, veranderde in een dag van rouw en tragisch verdriet…

Zoals veel tienermeisjes waren ook de jonge Bayleigh Bowlin en Chloe Taylor enthousiast over hun schoolfeest. De meisjes waren beste vriendinnen en poseerden natuurlijk samen voordat ze naar het dansfeest vertrokken.

Lees ook
Moeder komt er via Facebook achter dat haar vermiste dochter Alesha (6) dood is

Chloe’s moeder plaatste liefdevol de foto’s van de twee meisjes op haar Facebook-account zoals elke trotse ouder zou doen. Ze wist niet dat ze een paar uur later haar ergste nachtmerrie zou moeten doormaken.

De meisjes gingen zaterdagavond naar de feestavond op de East Central High School. Zondagochtend vroeg realiseerden hun families zich dat ze vermist waren en postten ze op Facebook, bezorgd over hun verblijfplaats.

Lees ook
Daarom zitten er meerdere rijen haakjes aan je beha!

Ondertussen hadden de autoriteiten zondag om 5.30 uur een auto-ongeluk ontdekt op de kruising van Highway 613 en Lum Reeves Road. De meisjes waren betrokken bij de crash en overleden beiden op de plaats van het ongeval.

Hulpverleners ontdekten een Nissan Altima uit 2012 met Taylor nog steeds in de bestuurdersstoel en Bowlin op de passagiersstoel. Ze bevestigden dat de auto tegen een ophoging en een boom was gecrasht.

De oorzaak van de crash wordt momenteel onderzocht door de autoriteiten.

Luke 2 overlijdt in zijn slaap enkele uren voor zijn 3e verjaardag – rust zacht

Ogen poppen uit als man telkens moet drukken tijdens poepen