in

Charlotte haar gezicht werd aangevreten door een wasbeer, 11 jaar later gebeurt er wat ze altijd al wilde

Charlotte Ponce was pas drie maanden oud toen ze het slachtoffer werd van een verschrikkelijke gebeurtenis, waar ze voor de rest van haar leven elke keer als ze in de spiegel keek aan herinnerd zou worden.

Haar ouders hadden haar in haar wiegje gelegd om te slapen, met een flesje melk. Later werd aangenomen dat Charlotte melk op haar gezicht heeft gemorst – want de wasbeer, die de familie al huisdier had kroop bij haar, waarschijnlijk aan getrokken tot de geur. En toen gebeurde het ondenkbare: de wasbeer begon aan Charlotte haar kleine gezichtje te knabbelen.

Charlotte verloor haar rechteroor, neus, bovenlip en delen van haar rechterwang als gevolg van de ´aanval´ van het dier.

De tragische gebeurtenis had tot gevolg dat Charlotte haar biologische ouders de voogdij over haar en haar broertje verloren. De twee kinderen kregen twee familieleden, Sharon en Tim Ponce, als hun voogden.

Lees ook  Amerikaanse vrouw komt om bij 'gender reveal party'

Charlotte haar gezicht was zo aangetast dat het moeilijk was om sociaal te zijn met andere kindjes, ze werd daardoor erg depressief.

Ondanks vele pijnlijke operaties om het te herstellen, klaagde het kleine meisje nooit, schrijft de Daily Mail.

Koongkirt Chaiyaste, Charlotte haar arts, ziet haar al lange tijd en jaren na het verschrikkelijke ongeluk, bereidde Dr. Chaiyaste zich voor op de grootste en belangrijkste operatie die Charlotte tot dan toe had ondergaan.

Het plan was om kraakbeen uit haar ribben te halen, wat vervolgens in haar arm gezet zou worden, zodat er een nieuw oor zou groeien en gevormd kon worden. Dit oor zou dan getransplanteerd worden op waar haar oor hoorde te zitten, en een vervanging zijn voor het oor wat ze als baby verloren had.

Lees ook  Zo gaat het met Tim en Cherish na ‘Temptation Island’

Met 14 jaar, kan Charlotte eindelijk iets doen waar ze al van droomde zolang als ze zich herinnert – oorbellen dragen. Het meisje heeft meer dan 50 paar oorbellen verzameld, terwijl ze op haar nieuwe oor wachtte.

Dankzij de kundige en uitstekende artsen, zal Charlotte zich eindelijk meer gaan voelen zoals andere kinderen van haar leeftijd.

Uiteraard betekende deze operatie heel veel voor Charlotte. Ze heeft de hoop en haar dromen nooit opgegeven – en ze wil nu biomedisch ingenieur worden als ze ouder is, zodat ze anderen kan helpen die ook een deel van hun lichaam of gezicht verloren hebben.

Deel Charlotte haar verhaal om haar al het beste voor de toekomst te wensen!

Rouwende ouders vinden geheime brief die hun dochter naar haar 22 jaar oude ´ik´ had geschreven

Moeder en pasgeboren baby komen thuis in een ijskoud huis – vinden een briefje dat ieders hart verwarmt