in

Chantal Janzen staat al een maand droog

Chantal Janzen (44) heeft regelmatig tv-projecten waar ze langere tijd aan moet werken en dat heeft zo zijn invloed op haar s*ksleven, vertelt ze in haar nieuwe editorial voor ‘&C the magazine’. De presentatrice geeft toe dat haar s*ksleven geregeld op een laag pitje staat door haar drukke agenda, maar ze maakt zich hier geen zorgen om. ‘Dat is dan maar zo’, stelt ze vast.

“Ik vraag me ook af of dat voor een partner opwindend is, als er zo’n passief wezen onder je ligt”
Volgens Chantal is er maar één ding belangrijk op dit gebied en dat is dat zowel zij als Marco blij is met de frequentie in hun s*ksleven. ‘Wij doen niet aan, zoals ik laatst van iemand hoorde, ‘vaste dagen’. En we maken ons al helemaal niet druk over wat anderen daarvan vinden. Het enige wat ik echt nodig heb hiervoor is rust, in mijn hoofd welteverstaan.’

Lees ook
Man verslaafd aan roken met spoed in ziekenhuis opgenomen door gele huid

Toen ze bezig was met de voorbereidingen op het Eurovisiesongfestival had ze die rust niet en werd er weinig ‘ge-ding-a-dong’d’. ‘Maar goed, dat is dan maar zo. Ik ben niet iemand die dan denkt: nou hop, voor het vaderland. Ik ga niet klaarliggen terwijl ik in mijn hoofd teksten aan het repeteren ben. Ik vraag me ook af of dat voor een partner opwindend is, als er zo’n passief wezen onder je ligt. Maar hé, als het voor jou werkt: vooral doen.’

Lees ook
Dramatisch einde voor incestkoppel dat trouwde en zoontje kreeg

Chantal heeft zelf één regel op dit gebied: ‘Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Eén keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima.’

De nieuwste &C the magazine ligt vanaf woensdag in de winkels en is vanaf nu te bestellen.

Man verklaart bij politie waarom hij vliegtuigdeur opende: Scheet stonk enorm

Linda eet poep: Soms gaat de wc borstel in de vriezer en is het net een chocolade ijsje