in

Catrina dacht dat ze haar droomman vond – toen realiseerde ze zich dat ze met een monster getrouwd was

Wanneer je ervoor kiest om met iemand te trouwen dan ben je overtuigd dat je de juiste persoon hebt gevonden. Iemand heel bijzonder met wie je de rest van je leven wilt spenderen.

Er kan natuurlijk veel gebeuren tijdens je leven samen, maar als koppel probeer je er zich dan door te werken.

Maar voor deze vrouw zou blijken dat de man waarmee ze was getrouwd niet de man was die ze dacht mee getrouwd te zijn. Ze werd geconfronteerd met nieuwe feiten over haar man die ze niet had zien komen.

Ze heeft er nu voor gekozen om haar verhaal te delen met de wereld. En ze wil dat de mensen begrijpen dat ze helemaal niets te maken had met de redenen waarom haar man werd gearresteerd.

Catrina Young geloofde dat ze de perfecte man had gevonden. Catrina ontmoette Christopher op een dating website, en na zes weken online berichten te delen besloten ze in het echt te ontmoeten, zo schrijft The Sun.

Hij gedroeg zich als een echte heer en Catrina was echt onder de indruk van Christopher.

Er was niets die haar deed twijfelen aan Christopher en ze werd verliefd op hem. Nadat ze zes maanden samen waren werd Catrina zwanger.

“Toen we onze zoon kregen, leek hij de perfecte vader te zijn, ik was zo trots op hem, hij hielp met de nachtvoeding, het veranderen van luiers, hij hielp met alles, zo vertelt Catrina aan The Sun.

Lees ook  Geen zin om aardappelen te schillen? Hoeft ook niet. Leer hier hoe je aardappelen schilt zonder mesje!

Na drie jaar samen zijn ze met elkaar getrouwd, maar 20 dagen na hun bruiloft zou ze de schok van haar leven krijgen. In het midden van de nacht werd op de deur geklopt, en dit zou het begin zijn van een nachtmerrie.

“Ik zal deze nacht nooit vergeten toen de politie bij ons aankwam. Hij zat in de woonkamer, omringd door de politie.”

“Ik kon mijn ogen niet geloven toen de politie me vertelde wat er gebeurd was.”

Christopher werd gearresteerd en beschuldigd van kinderp0rn0grafie nadat hij duizenden afbeeldingen van kinderen in kwetsbare situaties had gedownload.

Maar alsof dat niet genoeg was, had de politie ook vragen voor Catrina. De politie had ook foto’s gevonden van wanneer het echtpaar s*ks had en vroeg Catrina of ze ooit een rolspel speelden waar zij zich als ‘dood’ voordeed.

Een verwarde Catrina antwoordde nee, en volgens haar hadden ze een volledig ‘normaal’ seksleven. Toen kwam de volgende schok: de politie had ontdekt dat ze verkr*cht werd toen ze aan het slapen was.

Ze werd misselijk van het idee dat hij dit had kunnen doen en kon niet begrijpen waarom.

Catrina vond toen slaappillen in de badkamerkast en begon de stukjes van de puzzel samen te stellen. Haar man kookte vaak avondeten voor haar, en vaak voelde ze zich uitgeput en ging ze vroeger naar bed.

Lees ook  Dit is de ultieme taart voor zoetekauwen: De kinder bueno milka oreo nutella cheesecake!

In mei 2016 bekende Christopher een hele reeks misdrijven, waaronder het verspreiden van kinderp0rn0grafie, verkr*chting en s*ksueel m*sbruik van kinderen.
Ondanks de lange reeks misdrijven kreeg hij toch maar 12 jaar gevangenisstraf, maar Catrina vertelt dat ze blij is dat hij zo lang opgesloten blijft.

“Op een manier ben ik blij dat hij me heeft verkracht omdat dit betekent dat hij langer gestraft blijft – al zou hij veel langer moeten worden opgesloten, zo vertelt ze aan The Sun.

Ze vertelt dat sinds haar man werd gearresteerd ze nu anonieme brieven ontvangt die haar beschuldigen van betrokkenheid in de misdaden van haar man. Daarom heeft ze besloten om haar verhaal te vertellen en ze hoopt dat de mensen begrijpen dat ze helemaal niet wist dat ze met een monster was getrouwd.

We hopen dat Catrina en haar kinderen nu met rust worden gelaten en dat iedereen begrijpt dat ze niets te maken had met de misdaden van Christopher.

We zijn ook blij dat ze deze man konden traceren en hierna arresteren. Hopelijk konden ook de andere criminelen die met Christopher samenwerkten gestopt worden!

Trainer rijdt met een auto vol dieren naar het strand – kijk wat er gebeurt als hij de klep open doet!

Drielingen groeien op zonder ouders en vinden baantjes om te overleven. Kijk hen nu eens!