in

Buur ziet ped0fiel 2 meisjes in het bos lokken, volgt hen en schiet meteen in actie.

De wereld is een gevaarlijke plek – zeker wanneer het over kinderen gaat. Ouders over de hele wereld leven constant in stress en maken zich zorgen dat er iets met hun kleintjes zou kunnen gebeuren. Maar ze kunnen hun kinderen niet 24 uur op 24 in de gaten houden – dat is gewoon onmogelijk. Soms moeten ze op anderen vertrouwen om te helpen wanneer er zich problemen voordoen.

Soms zijn het die andere volwassenen die als beschermengel optreden – net zoals de tattooliefhebber Viper MacDonald!

Een moeder uit Falkirk, Schotland, omschreef hoe haar dochter en speelkameraadje bijna het slachtoffer werden van een vreselijk misdrijf.

De twee meisjes waren op een avond in een park in de buurt van hun huis aan het spelen toen een vreemde op een fiets hen benaderde en met hen begon te praten. Hij vertelde het duo dat hij zijn jas was kwijtgespeeld en vroeg hen of ze hem wilden helpen zoeken. De meisjes geloofden hem, en waren bereid om het park te verlaten om mee te zoeken.

Lees ook  14-jarig meisje overleed na mensonterend leven in hondenkooi.

Wat ze niet wisten, was dat de man op de fiets niemand minder was dan John Bermingham, een 50-jarige geregistreerde s*ksdelinquent. De man had al 12 jaar in de gevangenis gezeten omdat hij een 11-jarige meisje probeerde aan te randen.

Toen de meisjes de man begonnen te volgen, merkte een buurman op dat er iets niet klopte. Maak kennis met Viper MacDonald. Viper keek toevallig door zijn raam. Samen met zijn 16-jarige zoon en vrouw Shelly zette hij de achtervolging in op Bermingham en de twee meisjes.

Toen de kans zich voordeed, sprong Viper op de verdachte pedofiel en overmeesterde hem. Tijdens de strubbeling spoorde hij de kinderen aan om zijn vrouw te volgen. Viper kon de man in bedwang houden tot de komst van de politie.

De politieagenten waren geschokt toen ze de sterke, volledig getatoeëerde Viper zagen. Deze beer van een vent is een held!

Dankzij Viper kon deze zieke geest tegengehouden worden. We mogen er niet aan denken wat er zonder zijn tussenkomst gebeurd zou zijn.

Lees ook  Bekir E. bekent de moord op Hümeyra en zegt spijt te hebben

De moeders van de meisjes drukten ondertussen hun oneindige dankbaarheid uit. De Facebookpost werd duizenden keren gedeeld.

“Dit is Vpier. Vorige nacht zagen Viper en zijn 16-jarige zoon Brandon hoe onze dochters door een man meegelokt werden. Ze konden de man in bedwang houden tot de komst van de politie. We zullen onze dankbaarheid nooit genoeg kunnen uitdrukken voor deze man en zijn familie. Dit zijn het soort mensen waarover we het moeten hebben – niet dat monster dat momenteel in de cel zit!

Mensen die de veiligheid van onze gemeenschap op de eerste plaats stellen en niet te beroerd zijn om in te grijpen wanneer iets fout lijkt. We zijn zo dankbaar dat ze er waren gisteren.

Jullie zijn geweldig.”

Sommige mensen zouden Viper als een crimineel beschouwen, gewoon op basis van zijn uiterlijk. Maar dit is nog maar eens een herinnering dat je een boek nooit op de kaft mag beoordelen!

Inwoners Rectum, Waspik en Kuttingen krijgen gratis P0rnhub-abonnement

Van zwangere Roxeanne Hazes mag iedereen meegenieten van haar lichaam