in

Busstation opent deuren voor 3 dakloze honden – kijk nu als ze hun eigen bedje krijgen!

Nu de winter voor de deur staat, is het tijd om aan gezellige avonden thuis te denken. Extra dekentjes in bed, thee of warme chocomelk en lekker op de bank chillen met een goed boek of je favoriete televisieshow.

Als je geluk hebt, kan je die koude avonden doorbrengen met je donzige beste, viervoetige vriend. Honden houden van knuffelen en hebben het ook graag lekker warm. Helaas moeten dakloze honden wereldwijd ’s nachts buiten slapen, zonder een warm en veilig plekje om te schuilen.

Maar een busstation in Brazilië maakt de koude nachten een beetje beter voor drie straathonden …

Lees ook  Paard werd gevonden als skelet en bijna doodgevroren. Nu is hij nationaal kampioen!

Max, Pitoco en Zoinho hebben nu een thuis gevonden in een busstation in Curitiba. Toen de werknemers de straathonden zagen, wilden ze hen een warm plekje geven om te slapen. Dus nodigden ze hen binnen uit.

Dan gingen de aardige mensen nog een stapje verder. Naast eten, water en onderdak kregen ze ook een eigen comfortabel bedje. De bedden zijn gemaakt van oude banden en warme dekens en ze zijn perfect om de honden van de koude vloer te houden.

Lees ook  Hond overleeft op wonderbaarlijke wijze nadat vrouw hem met een kruisboog in het hoofd schiet

Elke avond keren de honden terug naar hun warme bedjes en zijn ongelofelijk dankbaar voor deze vriendelijkheid die een groot verschil maakt in hun leven.

Een lokale politicus deelde het verhaal op Facebook waar het algauw viraal ging. Fabiane Rosa begrijpt het belang om voor deze dieren te zorgen.

“We moeten begrijpen dat deze wereld geen privilege voor mensen is. God schiep dieren om ons te leren onvoorwaardelijk van iemand te houden”, schreef Fabiane in zijn post.

DEEL dit verhaal als je het hiermee eens bent!

Baby met geboorteafwijking: Wildvreemde geeft ouders opnieuw hoop.

Blinde man verbaasd wanneer vreemde hem langs achter vastpakt. Seconden later beseft de man dat hij z’n leven redde.