in ,

Burger King lanceert bizarre nieuwe burgers: vanille-ijs met olijven

Burger King in Duitsland heeft een aantal verrassende voedselcombinaties bedacht om tussen hun broodjes te gaan.

Wacht even… pak je autosleutel niet zo snel. Want de nieuwe voedselcombinaties zijn alles behalve alledaags en zeker niet voor mensen met een zwakke maag.

De nieuwe smaken
Het nieuwe aanbod van de fastfoodketen omvat komkommer, jam, vissticks en appelmoes, ook Curryworst en gebakken haring, evenals vanille-ijs met olijven.

Of wat dacht je van pannenkoek, verse frambozen, ijs, gewone room… en rundvlees? We weten niet van jou, maar eerlijk gezegd, we zijn niet enthousiast om een van de nieuwe smaken te proberen!


Twitter breekt los
Een persoon schreef op Twitter: “Wat in vredesnaam?” Een ander zei: “Vertel me alsjeblieft dat dit niet echt is.” Nou, het is echt… een beetje.

Lees ook  Man breekt met familie: kan smakgeluiden niet uitstaan

Deze nieuwe combo’s zijn niet gemaakt om ons onwel te laten voelen, maar vormen eerder een speciaal menu voor zwangere vrouwen

Toen Burger King Duitsland op zondag 8 mei voor moederdag meer dan 1.000 vrouwen ondervroeg, ontdekte het dat 58 procent van de vrouwen hunkeren naar tijdens de zwangerschap, en 76 procent van de aanstaande moeders zei dat ze het onmogelijk vinden om nee te zeggen tegen hun vreemde zwangerschap verlangens.

Drama in manege: jongetje van 2,5 overleden na trap van paard

Sebastiaan Bake uit Tubbergen ziet zijn gestolen aanhangwagen rijden en zet de achtervolging in