in

Burgemeester “vermoordt” de 30-jarige boom van deze man, en zijn zoete wraak zal hem daar ernstig spijt van doen krijgen.

Toen een man van de burgemeester het bevel kreeg om zijn favoriete bomen om te hakken EN daar zelf voor moest betalen, was hij niet bepaald gelukkig. Maar hij zou dit niet zomaar voorbij laten gaan. Lees het verhaal van deze man dat al 150.000 keer gelezen werd. Je zult het vast met ons eens zijn dat de burgemeester nu wenst dat hij het pad van deze man nooit gekruist had.

Ik ben een boomkweker. Dat betekent dat ik een professional ben in het kweken, beheren en bestuderen van bomen. Ik hou van bomen. Ik vind het een van de mooiste, meest majestueuze levende wezens van onze planeet.

Vandaag vertel ik jullie een verhaal over dood, nieuw leven en wraak. Drie jaar geleden beval de burgemeester van Redondo Beach California de dood van mijn 30-jarige peperboom. De wortels begonnen door het voetpad van mijn huis te groeien. De stad had dat opgemerkt en gaf mijn boom de doodstraf. Ze lieten me betalen voor de herstelling van het voetpad en voor de verwijdering van de boom.

Ik hield van Clyde. Ik word een beetje ouder, en iets planten dat mijn leven zou overstijgen was erg bijzonder voor me. Ik zorgde erg goed voor hem. Precies toen Clyde een sterk individu was geworden, met de verspreiding van zijn wortels, en zijn eigen weg in het leven zocht, besloot de burgemeester om mijn prachtig kind te ontwortelen.

Burgemeester Steve Aspel. Je hebt mijn kind vermoord.

Daarvoor zal je boeten. Twee jaar en zeven maanden geleden plantte ik stiekem 45 Californische Redwoods en 82 reuzensequoia’s in verschillende parken, velden en staatseigendommen in de stad.

Vandaag hebben hun wortelsystemen een diameter van 10 meter, en zijn ze diep in de grond ingebed. Je hebt misschien al de bomen opgemerkt die voor het stadshuis groeien, of die nieuwe boom die in je tuin ontsproot. Dat is een reuzensequoia, en de volgende maanden zal hij razendsnel beginnen groeien.

Je hebt Clyde vermoord, maar ik verving hem door meer dan 100 levende reuzen. En reusachtig zullen ze worden. Binnen enkele jaren zullen ze 30 tot 90 meter meten en meer dan 2.500 jaar leven. Om de bomen nu te verwijderen zal je dat meer dan 1.500 dollar kosten … En ik laat je met de rekening zitten, net zoals je dat drie jaar geleden bij mij deed.

Een prettige dag nog. Moge je stad overrompeld worden door bomen. En dat Clyde in vrede mag rusten.

DEEL dit met je vrienden!

Lees ook  Tweeling geboren met verschillende huidskleur – 18 jaar later zien ze er compleet anders uit

Tijdens een dronken bui stompte deze vrouw letterlijk een kat dood.

Politieagent zet man aan de kant. Als hij op de achterbank kijkt, breekt zijn hart.