in

Buren klagen nadat Amber ‘dierengeluiden’ maakt tijdens van bil gaan: “Ik schaamde me dood!”

Amber O’Donnell, een Brits model en influencer, zit met het schaamrood op de wangen. Rooie oortjes nog net niet, hoewel wij dat wel een beetje krijgen als we naar haar content kijken. Maar dat is voor later. Ter zake nu… Amber kreeg namelijk klachten van een buur wegens… te luide seks.

Ze kreeg een briefje van een (anonieme) buur dat die niet langer ‘dierenseks’ wil aanhoren. Amber deelde haar schaamte daarover op TikTok, waar ze 115.000 volgers heeft. Ook in Engeland stijgen de temperaturen in de zomer soms naar ongekende hoogten en ook Amber had daar ‘last’ van. Op een dag sleurde ze haar vriend – die in ontbloot bovenlijf het gras maaide – naar binnen voor een wilde stoeipartij.

Lees ook
Baby breekt botten door mishandeling, moeder is opnieuw zwanger

“Ze dachten dat iemand me aan het vermoorden was”
Aan Daily Star vertelde ze wat er daarna gebeurde: “Er lag een briefje voor de deur. Als je nog eens dierenseks hebt overdag, sluit dan je verdomde ramen! Dat stond er te lezen. Ik zakte door de grond van schaamte en weet ook niet over welke buur het gaat. Ik durf dus amper nog iemand aanspreken.” Ze deelde het voorval op TikTok en dat zorgde natuurlijk voor de nodige commentaren…

Lees ook
Dit is de grootste bron van ergernis onder buren

“Ik zou me ook doodschamen!” schreef iemand. Of: “Hebben ze dan liever dat je het ’s nachts doet?” Iemand anders zei: “Je hebt het toch maar gehad!” Iemand bekende zelfs dat haar buren ooit de politie belden, omdat die dachten dat ze vermoord werd. Het zal je allemaal maar overkomen! Hieronder vind je de ‘bekentenis’ van Amber en uiteraard nog wat lekkere plaatjes van haar.

Sofia doet het met al haar vrienden en vriendinnen

Penis gevonden bij tankstation, eigenaar onbekend