in

Bruiloft wordt gestopt als bruidegom de kerk uit rent – dan zien de gasten het detail achter de bruid

Iedereen schrikt als de bruidegom de bruid bij het altaar verlaat, maar al snel begint de hele kerk te lachen als ze zien wat er precies gebeurt.

Stuart Kettell en zijn broer Robert zijn van jongs af aan bezig met lol trappen. Zijn guitige persoonlijkheid was een reden dat Vicky voor Stuart viel, aldus The Mirror.

Toen Stuart en Vicky vervolgens verloofd raakten, was het voor hem zo klaar als een klontje dat hij iets speciaals zou doen op de bruiloft.

Iedereen die Stuart kende, inclusief de bruid, had het gevoel dat Stuart op zijn trouwdag een grap zou uithalen, maar niemand had zich kunnen voorstellen wat hij eigenlijk deed.

LEES OOK!
Peter R. de Vries boos op Transavia: ’Dan heb je wel lef zeg’

Toen de grote dag daar was en alle gasten in de kerk zaten, verliep alles zoals gewoonlijk. Althans, voor een tijdje…

Maar toen de priester Stuart en Robert vroeg om de trouwringen, keken ze elkaar vragend aan – Stuart was ze thuis vergeten! Dat was tenminste wat iedereen dacht.

De priester, die van tevoren was ingelicht over wat Stuart zou gaan doen, meldde toen dat de bruiloft niet kon doorgaan zonder de ringen. Als Stuart dan de kerk uit rent, verstijven de bruiloftsgasten van schrik en ontzetting.

LEES OOK!
Man valt 60 kilo af - hierna wordt hij mee uit gevraagd door vrouw die hem pestte

Hij had zijn verloofde alleen bij het altaar achtergelaten!

Maar zodra Stuart door de deur verdween, gebeurde er iets waardoor alle gasten en de bruid in het lachen uitbarsten. We willen niet te veel onthullen, bekijk zelf de hilarische beelden!

Hieronder kun je zien wat er gebeurde. Vergeet niet om dit bericht te delen met jouw vrienden op Facebook!

457.000 volgers op instagram omdat ze altijd en overal scheten laat..

4 zussen overleden tijdens dodelijk auto ongeluk naar verjaardag – laten we de familie enorme sterkte wensen