in

Bruidegom slaat de bruid in het gezicht op de trouwdag omdat zij hem geen cake voedt

Het is bekend dat bruiloften zorgen voor veel emoties. Zo ook op deze bruiloft, waar er tranen waren, maar niet van de hartverwarmende liefde.

Tijdens, wat bedoeld was als een mooi moment tussen de pasgetrouwden, sloeg de bruidegom zijn nieuwe bruid gewelddadig met voldoende kracht, meldt de Daily Mail.

Geschrokken gasten stonden daar in shock met hun mond vol tanden. Niemand gaat naar een bruiloft in de verwachting de bruidegom brutaal zijn nieuwe vrouw te zien aanvallen. Het echtpaar had net hun bruidstaart gekregen toen het schokkende incident plaatsvond.

De bruidegom werd woest nadat de bruid speels het plakje cake bewoog toen ze hem aan het ‘voeren’ was.

Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ze niet met hem trouwde vanwege zijn gevoel voor humor. Het is een wonder dat niemand zijn gezicht in de cake duwde.

Hij zag er niet eens verontschuldigd uit toen zijn getraumatiseerde vrouw de naschok van zijn onverwachte klap realiseerde.

Lees ook  Vrouw aangeklaagd omdat ze topless rondliep in haar eigen huis

 

Nadat hij in het openbaar zijn dominantie op zijn bruid had uitgeoefend, stond de psycho-bruidegom daar met zijn borst uitgestoken en kennelijk het gevoel dat hij de hele mensheid net een enorme gunst had bewezen door zijn vrouw te disciplineren.

Het was het meest walgelijke gezicht. Een man die achter hem stond hield hem tegen toen zijn bruid probeerde weer op te staan. Ik hoop dat hij is aangeklaagd voor mishandeling.

Als hij in staat is om zijn woede los te laten voor een kamer vol gasten, kan men zich alleen de verschrikkingen voorstellen die haar in de privacy van hun huis wachten als ze ervoor kiest om bij hem te blijven.

Ik had graag wat karma daar aan het werk gezien. Wat zou het geweldig zijn geweest als de woedende vader van de bruid en gespierde broers hem om de beurt op de stoel sloegen.

Je zou denken dat er maar plaats is voor één boze bruid die de bruid in de wereld slaat. Dit is helaas niet waar.

Lees ook  De kracht van make-up: deze elf vrouwen zien er haast onherkenbaar uit op hun trouwdag

Er zijn nog minstens twee incidenten die we kennen, waarbij bruidegoms op hun trouwdag hun toevlucht hebben genomen tot fysiek geweld omdat hun bruiden besloten hen te strikken terwijl ze een stuk van de bruidstaart voerden. Wat voor soort trouwdag voodoo bezat deze mannen om zo opgefokt te raken.

Verrassend genoeg is dit niet de eerste keer dat dit is gebeurd. In een video die drie jaar geleden opdook, slaat een door demonen bezeten bruidegom agressief op de hand van zijn bruid wanneer ze hem plaagt door een vork vol bruidstaart weg te trekken van zijn mond.

Hoe slagen zulke ongevoelige, stenenhartige mannen erin om deze vrouwen in het begin naar het altaar te lopen?

Wij begrijpen er in ieder geval niks van. Bekijk de beelden hieronder en laat je reacties achter in de comments op onze Facebook-pagina:

Gozer daagt Muay Thai-vechter uit maar heeft gelijk spijt na keiharde trap

Olympisch atleet redt 90 honden van Zuid-Koreaanse ‘vleesboerderijen’ en helpt er een te sluiten