in

Bruid wil dochtertje verloofde niet op de bruiloft, “dat is zijn vergissing, niet de mijne”

We hebben allemaal vreselijke verhalen gehoord over ‘bridezillas’. Het is een woordspeling van bruid (bride in het Engels) en Godzilla die vaak wordt gebruikt voor bruiden of toekomstige bruiden die onredelijk en/of bijzonder veeleisend zijn.

Wat te denken van deze bruid die het driejarige dochtertje van haar verloofde niet op de bruiloft wilde.

Het is op zijn minst gezegd nogal een uitzonderlijk restrictie… De vrouw plaatste een ‘verzoek om hulp’ op een anonieme Facebookgroep.

Het verhaal ging viraal nadat een gebruiker het postte op Reddit, waarna het werd opgepikt door de NZ Herald.

Lees ook  Dierenbescherming vindt 58 verwaarloosde katten tussen de uitwerpselen in Katwijk

De vrouw vraagt hoe ze haar verloofde moet vertellen dat ze zijn dochter niet op de bruiloft wil hebben.

“Ik schreef ‘geen kinderen’ op de huwelijksuitnodigingen, zodat ik dacht dat hij het wel begreep, maar hij heeft het steeds over haar aanwezigheid?”

Blijkbaar was de respons niet naar haar tevredenheid, want even later bewerkte ze de post om antwoord te geven op “domme vragen”.

“Ze is 3 jaar oud. Ik trouw met hem, niet zijn kruis gedrocht. Dat is zijn vergissing, niet de mijne. Ik wil haar daar niet hebben, omdat ze enorm veeleisend is, alles om haar laat draaien EN ik zei geen k** kinderen.”

Lees ook  Dochter mag niet trouwen met de liefde van haar leven – 40 jaar later vindt ze krantenartikel die haar moeder verborgen hield

De reacties die volgden waren bijna allemaal aan de verloofde gericht: vlucht! De bruid kon op weinig steun rekenen en werd hevig bekritiseerd.

Iedereen heeft recht op het huwelijk van zijn dromen. Maar, als deze bruid haar toekomstige schoondochter “veeleisend” vindt en dat zij “nog steeds het middelpunt van de aandacht is”, belooft dat niet veel voor de toekomst. Het arme kind is pas 3 jaar oud … Wat vind je van deze bruid?

PostNL bezorger heeft dag van zijn leven wanneer deze dame open doet!

Taxichauffeur nam per ongeluk vluchtende tbs’ers mee: ‘Rijd maar met normale verkeer mee’