in

Broer Tom en zus Lena zijn al 20 jaar een stel: ‘Onze liefde is een vloek’

Veel mensen zullen ervan gruwen, maar voor Tom en Lena is het al 20 jaar werkelijkheid. De broer en zus hebben een liefdesrelatie en zelfs een kind. “Ik kreeg gevoelens voor mijn zus toen ik in de puberteit zat. Het ging niet meer weg.”

De Oostenrijkse Tom doet deze week zijn verhaal. Anoniem, aan het Amerikaanse tijdschrift Vice. “Heel veel mensen zijn bang voor me en vinden me walgelijk”, begint Tom, die net als zijn zus in Oostenrijk is geboren. Hij heeft al 20 jaar een vaste relatie met zijn zus. Het paar heeft zelfs samen een kind.

Achterlijk
De broer en zus hadden altijd al sterke gevoelens voor elkaar. “Op een bepaald moment had ik het gevoel dat ik niet perfect was. Mijn zus Lena had dat gevoel ook.

” Hij werd verliefd op zijn zus toen hij in de puberteit zat. “Soms keek ik naar haar terwijl ze zich omkleedde in haar kamer. Stiekem.”“Ik maakte mezelf wijs dat ik mezelf tot vrouwen aangetrokken voelde, toevallig mijn zus.

Lees ook
Gia (27) verkoopt zichzelf aan de hoogste bieder: "Met een glas wijn op red ik het wel

“Tom overtuigde zichzelf ervan dat dit normaal was. “Ik maakte mezelf wijs dat ik mezelf tot vrouwen aangetrokken voelde, toevallig mijn zus.”

Eerste kus
Ze kusten voor het eerst toen zus Lena 17 jaar was en liefdesverdriet had. “Ze was gedumpt door haar vriendje. Dat ze een vriendje had, was een ware hel voor mij.

Ik heb haar weggeduwd in een reflex, maar wilde eigenlijk wel met haar kussen.” Maar de weken daarop hielden ze hun liefde niet meer tegen.

De eerste keer dat Tom en Lena seks met elkaar hadden, zagen ze als ‘liefdesdaad’ en overtreding tegelijk.

In Oostenrijk is een liefdesrelatie tussen broer en zus strafbaar. “Voor de wet waren we criminelen. Ik zou in de gevangenis belanden.

Lees ook
Een zandzwembad in je eigen achtertuin voor maar 100 euro!

Lena en ik dachten allebei dat we ziek waren.” Daarom hielden ze hun liefde jarenlang geheim. Mensen die wel van de relatie wisten, waren hard, stelt Tom.

“Mensen noemden me zussenneuker, of gewoon achterlijk. Ook vrienden van me.”In Nederland is zo’n relatie overigens niet strafbaar.”Ik zat onder de slaappillen. Wilde niet meer leven.”

Zelfmoordpoging
Er waren momenten dat Tom het niet meer aankon. Hij pleegde een zelfmoordpoging. “Lena vond me op een dag bewusteloos in bed. Ik zat onder de slaappillen. Wilde niet meer leven.”

Maar Tom overleefde, net als zijn liefde voor zus Lena. Tegenwoordig wonen ze in Duitsland. “Ver weg van de familie.

” Ze hebben samen een kind. “Maar tegen onze omgeving zeggen we dat de vader van het kind onbekend is. Onze liefde was een vloek, en is dat nog steeds.”

Moeder is verliefd op haar biologische zoon: “De s*x is geweldig”

Zusjes Bo & Britt Mink uit Nederland zijn heerlijke pareltjes – Wat een meloenen!