in ,

Broer Dave bevestigt: ‘Donny Roelvink en Yolanthe hebben een relatie’

Sinds het uit is tussen Donny Roelvink en Janice Blok begon de geruchtenmolen rondom een nieuwe vlam voor Donny op volle toeren te draaien.

Er werd namelijk gespeculeerd dat Donny iets zou hebben met Yolanthe Cabau, maar daar klopt helemaal niets van, zo vertelt grote broer Dave Roelvink nu tijdens de ochtendshow bij Radio 538.

Geruchten
Dave vertelde bij de radioshow van Frank Dane over de geboorte van zijn pasgeboren zoontje Dean.

Dit weekend maakte de Roelvink-telg bekend vader te zijn geworden van zijn eerste kindje. Radio-dj Frank kon het aan het einde van het gesprek niet laten om ook nog even te vragen naar de relatiegeruchten rondom zijn broer.

Lees ook  Cees (67) lag al in de ambulance, maar de operatie ging door coronadrukte toch niet door: ‘Hebben het huilend moeten verwerken’

Of Donny en Yolanthe echt aan het daten zijn? Nee hoor, vertelt Dave. De twee hebben slechts een paar keer drankjes gedaan, maar dat was puur op vriendschappelijke basis. Anders had Dave zijn broertje wel voor het blok gegooid, zo vertelt de kersverse vader.

Vriendschap
“Ze kennen elkaar gewoon en zijn naar een feestje geweest. Volgens mij is er helemaal niks meer aan de hand dan vriendschap”, aldus Dave. Duidelijk!

Lees ook  Onderzoek wijst uit: wie veel alcohol drinkt, wordt vaker door muggen gestoken

Op Instagram deelde Dave afgelopen weekend een prachtige foto van zijn kersverse zoon, genaamd Dean Roelvink. “Vernoemd naar en een eerbetoon aan mijn allerliefste omaatje (Dien) in de hemel 🙏🏻

💙 Wat zal je trots zijn daar boven”, deelde Dave. Awh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

André Hazes zou nóg een verslaving hebben: “Hier zie je het gebeuren!”

Monique Westenberg wilt de vrijgezelle André Hazes weer