in

Vrouw (44) in brand gestoken terwijl ze lag te slapen

De moeder van drie kinderen stierf op haar 44ste.

De Britse Natalie Crichlow is op een gruwelijke manier om het leven gekomen: ze is tijdens haar slaap door een onbekende indringer met een vloeistof overgoten en in brand gestoken. “We zijn geschokt en verwoest door dit verlies”, zeggen familieleden.

De dramatische gebeurtenis gebeurde in Bridgetown op het eiland Barbados. De 44-jarige Natalie was op het eiland om familie te bezoeken en voor haar gehandicapte broer te zorgen, schrijft The Guardian.

Ze werd in de nacht van 28 juli aangevallen terwijl ze in het huis van haar broer lag te slapen.

LEES OOK!
Schooladvies valt niet in de smaak, vader en zoon mishandelen medewerkers Tilburgse school

In brand gestoken
Die bewuste nacht werd ze aangevallen door een onbekende indringer, zegt de nicht van het slachtoffer tegen The Guardian. De dader heeft in het huis ingebroken, is naar de kamer van de vrouw gegaan, heeft haar gewurgd, met vloeistof overgoten en haar vervolgens in brand gestoken.

“We begrijpen nog steeds niet waarom dit is gebeurd. We zijn allemaal volledig in shock door de gebeurtenis”, zegt de nicht.

Moeder van drie kinderen
Natalie was moeder van drie kinderen en werkte als visagist in de Engelse stad Colindale. Ze had een heftige periode achter de rug: ze had de afgelopen vijf jaar al twee keer kanker overleefd en was al twee keer getroffen door een beroerte.

LEES OOK!
Maaike (41) kreeg iets in haar drankje en werd ver kracht

De vrouw vocht nog dagenlang voor haar leven in het ziekenhuis. Haar lichaam was voor driekwart verbrand. Op 6 augustus stierf ze aan haar verwondingen. De familie is momenteel geld aan het inzamelen om het lichaam van de vrouw naar Engeland te krijgen.

De politie heeft nog niemand aangehouden.

Uitgebrand huis voor 86.000 euro verkocht: ‘Paar maanden klussen’

Passagiers zijn stomverbaasd als ze een paard op het station zien wachten