in

Bridget Maasland is helemaal klaar met alle reacties: “Waar bemoei je je mee”

Maandagmorgen belt Frank Dane tijdens zijn ochtendshow op Radio 538 met Bridget Maasland. Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat André en Monique officieel een punt achter hun relatie hebben gezet en dat de zanger inmiddels aan het daten is met Bridget Maasland…

Ze vertelt aan Frank dat de twee het sinds een week erg leuk hebben en dat ze zelfs al verliefd is, maar toch is Bridget nog erg voorzichtig.

“Weet niet of er sprake is van een relatie, zolang zien we elkaar nog niet”. André heeft ook gevoelens voor de presentatrice: “Ja, hij is ook verliefd.

Dat is wel leuk he.”. Bridget laat aan Frank weten dat zij vond dat hij het aan Monique moest vertellen omdat ze anders niet samen over straat kunnen.

Lees ook  DEZE groente zal je helpen bij verschillende gezondheidsproblemen!

De presentatrice vindt de heftige reacties die ze heeft ontvangen redelijk overdreven. “Ja belachelijk toch. Waar bemoei je je mee?” vertelt ze lichtelijk geïrriteerd aan Frank.

André Hazes heeft op Instagram duidelijkheid gegeven over de breuk met Monique en over zijn gevoelens voor Bridget.

Het management van André Hazes bracht zaterdag het nieuws naar buiten dat de relatie tussen de twee ‘al enkele maanden’ geleden aan een einde zou zijn gekomen.

”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan,” liet André weten via een persbericht. ”Dat mocht helaas alleen niet zo zijn.

Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

Lees ook  Vreselijke ouders zetten zoon te koop op tweedehandssite.

Monique reageerde diezelfde dag op Instagram op de breuk met André, waarin ze liet weten dat de zanger gevoelens heeft voor een andere vrouw. ”Wie het is, maakt het alleen nog maar pijnlijker”, schreef ze.

André liet even later aan Shownieuws weten dat het gaat om niemand minder dan Bridget Maasland.

”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen,” vertelt André Hazes.

”Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

7 redenen om een weekend weg te gaan met je broer

Pikante foto’s van Lizzy van Temptation Island laten niks aan je verbeelding over!