in

BREAKING NEWS: Twee doden schietpartij Zoetermeer OP STRAAT!

Zojuist zijn er twee doden gevallen bij een schietpartij in de Edisonstraat in Zoetermeer. De politie is hard op zoek naar de dader of daders, maar op dit moment is er niets over hen bekendgemaakt. Ook over de identiteit van de slachtoffers weten we nog niets.

Volgens Omroep West is een auto die een paar straten verderop is afgebrand mogelijk de vluchtauto van de daders. Het gebied is afgezet en bewoners moeten binnen blijven. Agenten zijn massaal uitgerukt. Langs de A12 staan meerdere politiewagens en ook is een politiehelikopter ingezet. De schietpartij gebeurde rond 11.00 uur.

Lees ook  Jongetje (5) overleden na aanrijding met bestelbus

De politie is een rechercheonderzoek gestart. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat er ook gezocht wordt naar een of meerdere verdachten.

De toedracht van de schietpartij is nog onduidelijk. Eerder op de dag was er wel een overval in Zoetermeer, maar er is nog geen bewijs van een verband tussen de overval en de schietpartij.

Lees ook  Miljuschka deelt vervelend nieuws

Een kerngezond babyjongetje werd met grijze haren geboren. En hij is schattig

De dochter maakt foto’s van haar vader die urenlang bij de halfopen slaapkamerdeur zit. Als je te weten komt wat er in de slaapkamer aan de hand is, krijg je een brok in de keel.