in ,

Boze boer neemt wraak op automobilist die auto pal voor ingang wei parkeerde

Je zou denken dat er meer dan genoeg ruimte is op het platteland om een auto te parkeren. Toch kon deze automobilist geen beter plekje vinden dan pal voor een toegangshek. Daarop besloot de boer wraak te nemen.

Een boze boer uit Wales nam wraak op een automobilist die zijn auto pal voor zijn toegangshek parkeerde. Hij plaatste allemaal hekken rond de BMW.

De auto werd recht voor de ingang van de wei geparkeerd, waarna de inzittenden waarschijnlijk een wandeling gingen maken. Geconfronteerd met deze situatie, besloot de boer ze een boodschap te sturen.


Gemeenteraadlid Emely Durrant plaatste er een foto van op Twitter, met het volgende bijschrift:

Lees ook  Bizar: Vrouw belt takelwagen om plaats te maken op parkeerterrein

“Het is geweldig om iedereen weer welkom in Wales te heten, in ons plekje van de hemel, maar wees alsjeblieft geen domoor door voor toegangshekken te parkeren.”

Waarna de vervolgde: “Het is een plek waar gewerkt wordt, niet alleen een leuke plaats om te bezichtigen. Als boeren hun vee niet kunnen verzorgen, worden ze een beetje boos. Begrijpelijkerwijs.”

Lees ook  Man vraagt advies nadat zijn vriendin vroeg om s*ks te hebben met haar tweelingzus

Nadat er een foto van werd gemaakt, werd het hek weer verwijderd, liet Durrant aan The Daily Mail weten.

Ze geeft aan dat ze erg gastvrij zijn en dat toeristen erg belangrijk zijn. Maar die moeten wel begrijpen dat er mensen werken. Dit is net zoiets als voor de toegangsdeuren van iemands winkel parkeren.

“Het is een grappige foto, maar de boodschap erachter is serieus. Alles wat we vragen is dat mensen rekening houden met anderen als ze naar het platteland reizen en op hun omgeving letten.”

André en Monique zetten eerste stappen in verzoening

’Man na arrestatie overleden in het ziekenhuis’