in ,

Bosniër bouwt draaiend huis om echtgenote te plezieren: “Nu kan ze zelf kiezen wat ze ziet als ze door het raam kijkt”

In de gemeente Srbac in Bosnië-Herzegovina had de 72-jarige Vojin Kusic onlangs wel een erg speciale verrassing voor zijn vrouw.

De man bouwde namelijk een ronddraaiend huis. Op die manier kan zijn echtgenote Ljubica nu kiezen wat ze ziet wanneer ze uit het raam kijkt.

Kusic heeft het huis helemaal zelf ontworpen en bouwde het met behulp van de elektrische motoren en wielen van een oud militair voertuig.

oen Kusic met pensioen ging en zijn kinderen het familiebedrijf overnamen, had de man naar eigen zeggen eindelijk “genoeg tijd om aan mijn vrouw haar wens te voldoen”, namelijk de positie van haar huis veranderen wanneer ze dat zelf wil.

Lees ook  Beginnende ziekte van Alzheimer is te herkennen aan deze symptomen

Toen het koppel het huis bouwde, bevonden de slaapkamers zich aan de zonnekant en was de woonkamer niet aan de straatkant gelegen.

“Mijn vrouw klaagde dat ze niet kon zien wanneer mensen in onze voortuin aankwamen”, aldus Kusic. Om die reden moest de man alles herorganiseren.

Ongewenste gasten wegjagen
“Het was een zware taak, maar ik heb gedaan wat ze me vroeg”, klinkt het. Later kwam één van de zonen van het koppel echter op de bovenverdieping van het huis wonen.

Lees ook  Zwaar wedstrijdweekend voor Sparta'25: team verliest met 55-0

“Daardoor moest ik opnieuw heel wat muren neerhalen. Omdat ik deze keer niet wou wachten tot mijn vrouw weer van gedachten zou veranderen, besloot ik om een nieuw, roterend huis te bouwen.”

“Als mijn vrouw nu ongewenste gasten ziet aankomen, kan ze het huis omdraaien en hen zo wegjagen”, lacht de man.

Ligt André Hazes in het ziekenhuis? Management schept nu duidelijkheid

Jongens laten dodelijke spin bijten in de hoop Spiderman te worden