in

Boerin Milou uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ laat niets aan de verbeelding over!

Boerin Milou ken je misschien nog wel uit het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’. Deze dame vond haar liefde in boer Bastiaan die ze destijds op de televisie voorbij zag lopen.

Ze gaf hierover het volgende aan: “Ik zat op het moment lekker op de bank bij mijn beste vriendin, toen ik als tweede boer in het filmpje Bastiaan zag.

Hij had amper een zin gezegd, toen ik tegen mijn vriendin zei: sooow die is leuk! Ik vond hem namelijk heel anders dan de typische boer.

Lees ook  Moeder vernederd als ze haar zoon zonder broek uit school ziet komen, dat hoort ze het excuus van de school

Diezelfde avond nog keek ik de hele aflevering terug en besloot ik te gaan schrijven.” En zo is het allemaal verlopen, de twee lijken hartstikke gelukkig met elkaar. Dat is wel te zien op bijvoorbeeld haar social media kanalen. Maar daar is nog veel meer op te zien.

Milou uit Boer Zoekt Vrouw doet ’t goed op de socials!
Milou is namelijk niet vies van een fijn kiekje op zijn tijd. Inmiddels heeft de blondine al bijna 60.000 volgers op Instagram bij elkaar verzameld.

Lees ook  Politieagente deelt haar 112-gesprek met 10-jarig meisje, kippenvel!

En wanneer we de onderstaande foto’s goed bestuderen dan kunnen we ook wel raden wat al die volgers daar precies te zoeken hebben!

Opnieuw gelekte foto’s van Billie Eilish verschenen: “zonder shirt”!

Oude video Sylvana Simons opgedoken: “Mijn huidskleur heeft vooral in mijn voordeel gewerkt”