in

Boer plant duizenden eikenbomen om zijn overleden vrouw te eren. 17 jaar later brengt een luchtfoto een geheim aan het licht.

Gedurende 33 jaar lang had Winston Howes het genoegen om langs zijn vrouw Janet wakker te worden. En dan, vanaf 1995, moest hij helaas alleen ontwaken.

Dat jaar werd Janet hem ontnomen door een hartaanval. Hoewel ze er fysiek niet meer was, zou ze altijd verder leven in zijn hart.

Na haar overlijden had Howes een idee om haar te eren. Hij had gewoon een beetje hulp nodig. Dus plantte hij samen met zijn zoon duizenden bomen.

Lees ook  Zo gaat het nu met ‘Married At First Sight’-koppel Chantal en Nikolai

“Ik vond het een goed idee – het was een ingeving – en ik plantte duizenden eikenbomen. Toen we klaar waren, plaatsten we een bank in het veld en keken uit over de heuvel waar ze vroeger woonde”, zei Howes.

Howes plantte de bomen in een veld, maar hij vulde het niet helemaal …

In het midden liet hij een plekje open in de vorm van een hart. Dat is waar hij de bank plaatste waar hij aan zijn vrouw kon terugdenken en rouwen.

Lees ook  Ze denkt dat zijn aanzoek de enige verrassing is – maar dan vraagt haar vriend of ze zich wil omdraaien

Dit monument van liefde werd opgericht op het platteland van Gloucestershire in Engeland.

“Ik ga er soms naartoe om te zitten en na te denken. Het is een eeuwigdurend eerbetoon aan haar”, zei hij.

De ballonvaarder die het verborgen hart ontdekte, Andy Collett, zei dat “dit het mooiste zicht is wat ik ooit vanuit de lucht heb gezien.”

DEEL dit met je vrienden!

Puppy sterft nadat kinderen hem neersteken

Papa en dochter zetten de camera op om DIT te filmen. Totdat 7 miljoen mensen het bekeken en ook mama het ontdekte!