in

BN’ers zwaar teleurgesteld in André Hazes: ‘Dit had ik niet van jou verwacht’

André Hazes haalde zich de woede van verschillende BN’ers op de hals
André Hazes en Monique Westenberg vierden gisteren alvast het heerlijke avondje van Sinterklaas. De 25-jarige volkszanger deelde tig foto’s en video’s van de avond op social media. Zo is onder andere te zien dat de goedheiligman tig cadeaus bij zich had die Zwarte Pieten uitdeelden. Iets wat Glennis Grace – en andere BN’ers – enorm teleurstelt: “Ik hoop dat je je ooit bewust wordt dat Zwarte Piet echt niet meer kan.”

Sinterklaas en zijn knecht
André genoot gisteren enorm van het heerlijke avondje van Sinterklaas. Hij vond het prachtig dat zijn zoontje Dré een fantastische dag had. “Blij bekkie bij Dreetje. De hele avond bij Sinterklaas en Zwarte Piet. Mooiste wat er is”, schreef de zanger bij een foto op Instagram. Bij Glennis schoot de kleur van de pieten echter in het verkeerde keelgat. “Je weet dat je mijn vriendje bent, maar deze foto’s met Zwarte Pieten kunnen echt niet meer man”, begint de zangeres haar bericht.

Lees ook  Politie over ‘hardhandig’ optreden: studenten waren dronken en zetten de boel op stelten

Teleurgesteld in André
“Mijn maag draait er gewoon van om en mijn hart huilt”, vervolgt de 41-jarige Glennis die zich al een tijd inzet tegen de traditie van Zwarte Piet. Zo schreef ze onlangs op haar eigen Instagrampagina dat ze Zwarte Piet racisme vindt. De zangeres hoopt dat mensen – of ze het nou met haar eens zijn of niet – op een respectvolle manier over de traditie in gesprek kunnen gaan. Ze vervolgt dan ook tegen André: “Iedereen mag een andere mening hebben. Maar ik hoop dat je je ooit bewust wordt dat Zwarte Piet echt niet meer kan of zou mogen.”

Lees ook  Meisje (7) op fiets omver gereden door bestuurster (76)

Bijval BN’ers
Glennis is niet de enige die teleurgesteld is in André. Rapper Frenna laat weten dat hij André niet langer wilde volgen op Instagram en voegde de daad bij het woord. Ook Rapper Jonna Fraser uit zijn teleurstelling in André: “Ai nee, niet van jou verwacht man.” De volkszanger heeft nog niet op de reacties gereageerd.

Wie is haar speeltje kwijt? Deze hond heeft hem gevonden!

4-jarige gehandicapte jongen achtergelaten met ernstige wonden na kinderopvang