in

Blinde man verbaasd wanneer vreemde hem langs achter vastpakt. Seconden later beseft de man dat hij z’n leven redde.

De evolutie van ondersteunende technologie is immens en het laat mensen met een beperking toe om een voller leven te leiden. Vroeger waren deze toestellen erg duur en slechts voor enkele weggelegd. Maar nu zijn deze producten meer betaalbaar en kunnen er meer mensen van genieten.

Maar zelfs met de ontwikkeling van deze technologieën kan niets onze zintuigen of de helpende hand van een vreemde vervangen. Er kunnen nog altijd ongelukken gebeuren. Mike Wyatt, een man uit Aurora, Colorado, leerde dat op de harde manier.

Mike, die blind is, was in het treinstation en stond op het punt om de treinsporen over te steken, niet beseffende dat er een trein kwam aangereden.

Lees ook  Win € 10.000,- met het kampioenschap frikandellen eten, doe mee!

Gelukkig zag een vreemde hem en schoot op het nippertje in actie. Hij greep Mike bij z’n jas precies op het ogenblik dat hij voet op de treinsporen wilde zetten.

Enkele ogenblikken later raasde er een pendeltrein voorbij.

Mike was verrast en al bevend bedankte hij zijn redder. De andere voetgangers vervolgden hun dag alsof er niets gebeurd was, maar Mike zal zich de vriendelijkheid van deze barmhartige Samaritaan voorgoed herinneren.

Lees ook  Charlotte haar gezicht werd aangevreten door een wasbeer, 11 jaar later gebeurt er wat ze altijd al wilde

Omdat Mike de naam van zijn redder niet kent, keerde hij met een bordje naar het station terug in de hoop herenigd te worden met zijn beschermengel.

“Je leeft en je sterft. Het gaat om wat je daartussen doet, en deze jongeman deed iets geweldig voor me. Dit is wat ik hem zou willen zeggen: Bedankt. Het voelt aan alsof er iemand over me waakt. Dat is goed. Dat is echt goed.”

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Busstation opent deuren voor 3 dakloze honden – kijk nu als ze hun eigen bedje krijgen!

Met een simpel stukje tape toont deze man hoe je aangedampte ramen vrijwel ogenblikkelijk ontwasemt.