in

Blinde man bevestigt camera op blindengeleidehond en ontdekt de vreselijke waarheid.

Toen een 37-jarige man een Go-Pro camera aan zijn blindengeleidehond Kika bevestigde, was de blinde vader geschokt om te vernemen dat hij meerdere keren per dag gediscrimineerd wordt. Met de hulp van zijn vrouw Seefa ontdekte Amit Patel dat mensen hem en zijn hond vreselijke dingen aandoen, wetende dat hij hen toch niet kan zien.

Amit verloor zijn zicht vijf jaar geleden als gevolg van keratoconus. Hij hoorde de onbeleefde commentaren al wel, maar deze video werpt een heel nieuwe licht op het menselijke ras.


De familie Patel woont in Londen en Amit gebruikt het openbaar vervoer om zich te verplaatsen. Zijn geleidenhond Kika heeft een Go-Pro op zijn harnas. Elke dag uploadt Amit de beelden op zijn computer en zijn vrouw vertelt hem wat er te zien is.

Lees ook  Dit is de ultieme taart voor zoetekauwen: De kinder bueno milka oreo nutella cheesecake!

We zien hoe een vrouw een tas op een lege stoel plaats zodat Amit niet kan gaan zitten. We zien hoe mensen niet rechtstaan om hem te laten zitten. We zien ook hoe mensen hem bewust slaan met paraplu’s en tassen.

Als Amit door een onderbreking of wegenwerken een andere route moet nemen, heeft hij hulp nodig. Maar zijn verzoeken om bijstand worden gewoon genegeerd. Sommige mensen raken Kika ook aan, terwijl het een ongeschreven regel is dat je een servicehond nooit mag aanraken laat staan afleiden.

Lees ook  Tiener maakt cadeautje van opa open, maar kan haar ogen niet geloven als ze ziet wat erin zit.

Een auto reed Kika zelfs aan toen ze het leven van Amit probeerde te redden. Hij wandelde over het voetpad en een auto knalde gewoon door het rode licht:

“Ze zag de auto en ze ving de klap voor me op. De auto verbrijzelde haar neus. Het duurde drie dagen voor ze terug aan het werk kon.”

Bekijk hieronder enkele schokkende beelden en DEEL dit bericht om deze mentaliteit dringend te veranderen!

Politie geeft foto vrij van gemeen koppel dat hun hond van de honger en de vrieskoude liet omkomen.

De vader en zijn gezin leven in een oude bus – maar wacht totdat je het van binnen ziet!